Lamp Slim, betrouwbaar en innovatief

Overal toegankelijk

Al je gegevens in de cloud, je hebt alleen een internetbrowser nodig. Twinfield Online Boekhouden draait op alle browsers en besturingssystemen (Windows, OS). Geen installatie en updates van boekhoudpakketten nodig en altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Makkelijk koppelbaar

Twinfield is met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en te integreren middels Webservices. Met ruim 300 partners (Twinapps) in verschillende branches is er altijd wel een koppeling te realiseren met een van jouw bestaande systemen.

Gericht op de toekomst

Continu zijn de developers van Twinfield bezig met de nieuwste ontwikkelingen; wat gaat er spelen op technisch gebied en hoe kan dit geïntegreerd worden in de applicatie? Twinfield blijft zichzelf ontwikkelen om de klant het meest innovatieve product te kunnen bieden.

Heldere prijsstelling

Twinfield is niet modulair opgebouwd. Zo rekenen we geen extra kosten voor bijvoorbeeld bankkoppelingen, e-billing en webservices. Geen verborgen kosten, maar een vast, laag bedrag per maand.

Online samenwerken

Twinfield wordt ondersteund door honderden administratie- en accountantskantoren. Dit betekent dat ondernemer en accountant tegelijkertijd in dezelfde administratie kunnen werken. Samenwerking tussen accountant en ondernemer is nog nooit zo efficiënt geweest.

Gebruikt door professionals

Twinfield Online Boekhouden wordt gebruikt door duizenden professionals binnen administratie- en accountantskantoren. Van groot tot klein. Zij vertrouwen vele administraties toe aan Twinfield Online Boekhouden. Twinfield is niet voor niets marktleider.

Bewezen

Twinfield was de eerste die met online boekhouden startte (al in het jaar 2000). In die tijd is Twinfield omarmd door honderden accountants- en administratiekantoren en tienduizenden bedrijven in Europa en groeit het bedrijf nog steeds.

Veilig

Twinfield wordt driemaandelijks ge-audit door BDO. Dit certificaat is een kwaliteitsstempel waaruit blijkt dat Twinfield voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een professionele en veilige online dienstverlening. Daarnaast worden vele technische maatregelen genomen waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is. Lees alles over beveiliging >

Meer dan een boekhoudpakket

Twinfield biedt behalve een state-of-the-art product een totaalconcept. Als geen ander kent zij de markt en de uitdagingen voor accountants, administratiekantoren en ondernemers. Daarom kan zij haar klanten verder helpen met meer dan alleen online boekhouden; Twinfield biedt ook ondersteuning bij het ontwikkelen van een bijbehorende marketingstrategie.

Vooruitstrevend

Met de Acountantzoeker voor ondernemers onderscheidt Twinfield zich van andere aanbieders. Twinfield brengt innovatie in de praktijk.

Wist je dat Twinfield direct gekoppeld is met
ABN AMRO, ING en Rabobank zodat je nooit meer
bankafschriften hoeft in te voeren?

Probeer Twinfield 30 dagen gratis uit

Trainingen

Twinfield is een programma waar je gemakkelijk en intuïtief mee werkt. Om alles uit het programma te halen adviseren we je om een training online boekhouden met Twinfield te volgen. Samen met een ervaren Twinfield-trainer duik je diep in het pakket en maak je kennis met alle uitgebreide functies. Zo leer je snel om Twinfield als professional te gebruiken.

Meer informatie

Twinfield werkt met alle browsers

Browsers die worden ondersteundOf je nu met Internet Explorer werkt, met Firefox of toch met Google Chrome, voor Twinfield maakt het niet uit. Alle gangbare browsers op een Windows PC, Apple Mac of de iPad worden ondersteund, dus ook Safari en Opera!

Alles voor accountant- en administratiekantoren

Chatten met Twinfield

Twinfield helpt al jaren accountants en medewerkers van administratiekantoren met kansen benutten in de nieuwe wereld. Daarmee heeft Twinfield zich geprofileerd als niet enkel dé leverancier van online boekhoudsoftware maar ook als een serieuze businesspartner die samen bouwt aan duurzaam succes.

Meer informatie voor accountants- en administratiekantoren

Nog niet overtuigd? Probeer Twinfield geheel vrijblijvend 30 dagen gratis!

Start nu