Gecertificeerde-App

LEA

Categorie: Ledenadministratie

online ledenadministratie boekhoudingadministratie software voor verenigingenboekhoudprogramma verenigingboekhoudsoftware verenigingledenadministratie softwareboekhoudprogramma met ledenadministratie

De koppeling LEA

Waar mensen samenkomen voor werk of het verenigingsleven is overzicht van groot belang. Structuur is een belangrijk onderdeel om dit overzicht te krijgen binnen bedrijfsprocessen. Sterker nog: een bedrijf of vereniging staat of valt bij structuur. Eén van de hulpmiddelen hierbij is het systeem voor leden- en bijdrage/contributie/abonnementen/giften administratie, genaamd LEA.

In de voorgaande jaren heeft XS2OS zich steeds meer kunnen specialiseren op het gebied van leden- en bijdrage/contributie/abonnementen/giften administratiesystemen. In samenwerking met Mendix is dit systeem voor de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) gerealiseerd. LEA is een generieke variant op deze ledenregistratie van de PKN.

LEA kan ingezet worden van kerk tot sportvereniging of van scouting tot muziekschool, met andere woorden daar waar leden zijn is LEA de oplossing. Omdat LEA geïntegreerd is met Twinfield wordt er een unieke totaaloplossing geboden.

Specificaties en voordelen van LEA:
- LEA geeft goed inzicht in leden- en financiële gegevens;
- Gebruikers hebben overzicht, omdat er sprake is van één werkomgeving;
- Elke gewenste organisatievorm (centraal of lokaal) is mogelijk;
- LEA is eenvoudig in gebruik;
- Met behulp van de Mendix modelleeroplossing is LEA flexibel en aanpasbaar;
- LEA is via een webbrowser vanaf iedere plek met internet goed bereikbaar;
- Vanzelfsprekend is LEA goed geautoriseerd en uitstekend beveiligd;
- LEA kent een gunstige prijs-kwaliteitverhouding;
- LEA is geïntegreerd met Twinfield;
Eenvoudige rapportagemogelijkheden;
- Uitstekende integratie met Banken.

Over XS2OS

XS2OS realiseert krachtige WebApps op basis van het Mendix platform. Hiermee kan XS2OS zeer snel en kostenefficiënt allerhande webapplicaties leveren. XS2OS onderscheidt zich met name als leverancier van de WebApps; LEA, CuBus & e-Order. Maar ook met specifieke klante gerichte WebApps kan XS2OS u helpen.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar xs2os.nl of neem direct contact met ons op.