Overige-App

Visionplanner

Categorie: Rapportages, Rapportages

Visionplanner Cloud - presenteer snel en eenvoudig de financiële resultaten 
Met Visionplanner Cloud stelt u snel uw managementinformatie samen en deelt u deze eenvoudig met anderen. Bijvoorbeeld met de aandeelhouders, financieel adviseurs, collega’s of de bank. De achterliggende visie voor Visionplanner Cloud is dan ook: snel, simpel en samen.

Op basis van de actuele cijfers van uw boekhouding wordt volledig geautomatiseerd een trendberekening, begroting en de liquiditeitsprognose gemaakt. Uiteraard kunt u zelf uw presentatie naar wens aanpassen, een begroting maken en vergelijken met actuele prestaties. Zo weet u waar u moet bijsturen. Kortom met Visionplanner Cloud kunt u met de informatie van vandaag sturen op de toekomst.

De voordelen

  • gebruiksgemak voorop, ook niet-financials begrijpen dit
  • snel aan de slag: geen training of uitgebreide implementatie nodig
  • managementinformatie inclusief liquiditeitsprognose in minder dan 15 minuten.
  • volledig online, altijd en overal toegankelijk
  • abonnement maandelijks opzegbaar
  • ontwikkeling samen met gebruikers

Bent u accountant of adviseur?
Met Visionplanner maakt u snel mooie rapportages voor uw cliënt. Hiermee heeft u ook direct aanknopingspunten voor uw adviesgesprek. Vraag naar het accountancymodel van Visionplanner Cloud.

Over Visionplanner
Visionplanner ontwikkelt sinds 1996 financiële rapportage software en is marktleider in professionele managementinformatie. De kracht van de Visionplanner software ligt in de eenvoud van het koppelen met Twinfield en het combineren van financiële gegevens met operationele KPI’s. Meer dan 700 organisaties maken (financiële) managementinformatie met Visionplanner. Bijvoorbeeld voor het samenstellen van de periodieke cijfers, jaarrekeningen en prognoses. Ook geconsolideerd. Niet alleen financiële cijfers ook operationele cijfers presenteert u met Visionplanner.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar visionplannercloud.nl of neem direct contact met ons op.