Gecertificeerde-App

Vendit automatisering

Categorie: Kassa, Voorraadadministratie

Vendit logo TwinappVendit automatiseringsoplossing twinappVendit automatisch boekhouden twinappVendit winkelmanagmentsysteem VMSIIVendit efficient administratiesysteem

De koppeling

Verhoog uw efficiency en voorkom fouten in uw voorraad!

Unieke samenwerking Twinfield en Vendit Verhoog uw efficiency en voorkom fouten door middel van de directe koppeling tussen het online boekhoudprogramma Twinfield en het winkelmanagementsysteem VMSII. Geen extra handelingen meer met exporteren en importeren, want de financiële administratie omtrent het kas- en verkoopboek wordt volledig automatisch en real-time bijgewerkt in Twinfield en andersom in VMSII. Hierdoor is er sprake van een unieke geïntegreerde koppeling tussen beide programma’s!

Over Vendit
Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem VMSII, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 9.000 gebruikers in meer dan dertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.vendit.nl of neem direct contact met ons op.