Overige-App

Van der Let & Partners

Categorie: Maatwerk

Van-der-let-&-partners

De koppeling

Van der Let & Partners maakt het voor u mogelijk uw organisatie te integreren met de diensten van Twinfield. Dit door het ontwikkelen van maatwerk-koppelingen om uw bestaande software te kunnen behouden, of het ontwikkelen van aanvullende/vervangende informatiesystemen. Van der Let & Partners verzorgt passende oplossingen welke nodig zijn om uw bedrijfsprocessen naadloos met Twinfield te integreren.

Van der Let & Partners koppelt al sinds 2005 informatiesystemen met Twinfield en heeft sinds geruime tijd een eigen afdeling ingericht op het ontwikkelen van koppelingen en ondersteunende applicaties aan Twinfield.

Over Van der Let & Partners

Van der Let & Partners is een veelzijdig professioneel marketing en webdevelopment bedrijf. Met als missie: “ambitieuze ondernemers succesvol maken” is Van de Let & Partners verantwoordelijk voor diverse succesvolle internet projecten. Vanuit een historische kerk uit 1775 werken een 30-tal medewerkers aan marketing strategieën en complexe web-applicaties. 

De innovatie kracht van Van der Let & Partners wordt ontleent aan de werkwijze, de teamstructuur. Voor alle disciplines is een team. Een team waarbinnen de collega’s gezamenlijk onder begeleiding van de teamleider zorgen voor een hoge mate van kennisdeling, ontwikkeling van de individuele teamleden en een professionele werkstructuur

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar vdlp.nl of neem direct contact met ons op.