Gecertificeerde-App

Teamleader

Categorie: CRM, Projectmanagement & urenregistratie

CRM, Projectmanagement en UrenregistratieTwinapp Teamleaderfinancieel softwarepakketTwinfield Teamleader Deal

Teamleader is dé all-in-one tool voor CRM, projectmanagement en facturatie.

CRM & Sales

Met Teamleader beheer je eenvoudig je hele adminisitratie. Dankzij het CRM heb je een volledig overzicht van al je contacten en bedrijven, elk met hun eigen tracking zodat je steeds weet wat de laatste actie was. Volg je salesproces minutieus aan de hand van je eigen dealfases en creëer offertes die je online verstuurt én laat tekenen.

Projectmanagement

Werk samen met je hele team aan langer lopende projecten terwijl je het vooropgestelde budget perfect in het oog houdt. Deel je project op in verschillende milestones en koppel er taken, afspraken en calls aan. Ook je klant weet zo waar je mee bezig bent: verleen hem of haar externe toegang zodat je samen tot een tevreden eindresultaat komt.

Facturatie

Offerte aanvaard? Zet hem met enkele klikken om naar een volwaardige factuur voor je klant, of stel snel een volledig nieuwe factuur op in je eigen huisstijl. Verstuur per post of digitaal én laat je klant online betalen. Via automatische herinneringen hou je onbetaalde facturen in de gaten.

Integratie met Twinfield

Dankzij de Twinfield koppeling worden jouw klanten geëxporteerd en kan je alle facturen automatisch inboeken. Wordt de factuur afgepunt, dan detecteert Teamleader dit en wordt de factuur als betaald gemarkeerd.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar Teamleader.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Hay Janssen van AAJ advies op 17 februari 2016

In oktober 2014 zijn wij gestart met Teamleader. In december is onze Twinfield administratie rechtstreeks gekoppeld aan Teamleader. Nu al merken we de positieve effecten: Beter inzicht in de openstaande facturen, beter inzicht in de resultaten. Door de automatische herinneringen is het betalingsgedrag van onze klanten sterk verbeterd. Het hele administratieve proces van uren schrijven tot en met facturering is ook sterk vereenvoudigd! De overstap naar Teamleader is lonend!

door Rene Brouwer van CRMmail op 8 februari 2016

Teamleader biedt mij met de koppeling van Twinfield een goed overzicht van de financiële administratie. Super!

door Iris vd Heijden van IRIS Belastingconsultancy op 4 februari 2016

Fijne koppeling met Twinfield, zorgeloos boekhouden en altijd een up-to-date debiteurenadministratie!