Overige-App

SRXP

Categorie: Declaratie, Declaratie

Declareren kan makkelijker

De koppeling

Nooit meer kwijtgeraakte bonnetjes of declaratieformulieren overtypen in Twinfield? Dit is wat PostNL en Bugaboo deden om hun declaratiechaos op te lossen: SRXP Digitaal Declareren.

SRXP is de meest gebruiksvriendelijke declaratietool om uw declaratieproces te digitaliseren. SRXP bestaat uit een bewezen workflow waarin declaranten de app gebruiken om foto’s van bonnetjes te maken. Vervolgens organiseren ze de losse bonnen in formulieren. Managers accorderen de uitgaven in de online portal, waarna de financiële afdeling een laatste controle doet. Na de laatste goedkeuring worden de declaraties automatisch gesynchroniseerd met Twinfield. Dankzij de uitgebreide functionaliteiten en de overzichtelijke beheerdersinstellingen past SRXP naadloos in de bedrijfsprocessen van elk bedrijf.

Wat u krijgt:

  • Mobile app en online portal. SRXP is beschikbaar op elk platform: iOS, Android en Windows Phone (smartphones en tablets).
  • Doe kilometerdeclaraties met Google Maps.
  • Integreer creditcardafschriften om elke uitgave te rechtvaardigen.
  • Realtime inzicht in de uitgaven van uw bedrijf met een overzicht van niet ingediende declaraties.
  • Vraag buitenlandse btw eenvoudig terug met data uit SRXP.
  • Bespaar tot 65% op het declaratieproces dankzij efficiëntie.
  • In-app support als u hulp nodig heeft.

Bedrijven zoals SkyTeam en Mammoet vertrouwden al op SRXP om hun declaratieproces efficiënter te maken. Ook binnen het MKB kiezen bedrijven voor SRXP vanwege de gebruiksvriendelijkheid. We innoveren voortdurend in samenwerking met onze klanten.

Wanneer stopt uw bedrijf met het verspillen van tijd en geld en start u met digitaal declareren? Start vandaag nog met een gratis account op www.srxp.com of vraag een online demo aan.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.srxp.com of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door R. Sluiter van Prime Vision B.V. op 21 februari 2013

Prima oplossing met een zeer prettige look and feel. Ontwikkelingen worden goed afgestemd op de behoeftes van bedrijven.