Overige-App

Speedbooks

Categorie: Rapportages, Rapportages

SpeedBooks rapportage softwareSpeedBooks rapportage softwareSpeedBooks rapportage softwareSpeedBooks rapportage softwareSpeedBooks rapportage softwareSpeedBooks rapportage software

De koppeling

Speedbooks koppelt op een gemakkelijke manier met Twinfield. U logt in met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord en u bepaalt zelf welke perioden u wilt rapporteren. Door het koppelen van uw eigen grootboekschema aan de rapportagecellen van Speedbooks, kunt u snel en eenvoudig uw eigen maand-kwartaal-periode- en jaarcijfers rapporteren.

Deze rapporten in Speedbooks worden u aangeboden in Excel, waarin u ook over uw eigen beheer van de sjablonen kunt beschikken. U bepaalt zelf hoe rapporten eruit komen te zien en wat u waar en wanneer wilt rapporteren. Van een managementoverzicht op één A4 tot volledige maandoverzichten inclusief toelichting. Ook is het mogelijk om niet-financiële gegevens aan de sjablonen toe te voegen om op deze manier uw eigen prestatie indicatoren te definiëren.

Door het periodiek verversen van uw gegevens genereert u binnen enkele minuten complete rapporten. Daarnaast is het ook mogelijk uw cijfers geconsolideerd te rapporteren. Deze module zorgt ervoor dat u uw entiteiten geconsolideerd op meerdere manieren kunt rapporteren. Bijvoorbeeld een consolidatiestaat, maar ook een geconsolideerd managementoverzicht behoort tot de standaard consolidatierapporten. Professionele rapportages met de flexibiliteit van Excel, zonder handmatig nog cijfers in te voeren.

Nu ook beschikbaar, de modules Kostenplaatsen en Presenter Basic. De module Kostenplaatsen geeft u de mogelijkheid om op individuele kostenplaats te rapporteren. Met de module Presenter Basic presenteert u rapportages dynamisch en interactief aan uw collega’s.

Over Speedbooks
Speedbooks is in 2009 gestart als ontwikkelaar van slimme, innovatieve financiële rapportage software. Op basis van meer dan 15 jaar ervaring maakt Speedbooks gebruiksvriendelijke software voor het maken van periodieke management rapportages en Jaarrapporten. Gevestigd te Heerenveen, zijn wij voortdurend op zoek naar oplossingen voor het maken van automatische financiële rapportages waarbij gemak, transparantie en eenvoud de boventoon voeren.Onze klantenkring bestaat uit een grote diversiteit aan klanten. Van eenpersoons administratie- tot groot accountantskantoor; van interim-organisatie tot internationaal opererende concerns. In alle branches maar ook binnen verenigingen en stichtingen werken velen inmiddels met Speedbooks. We zijn een dynamische en flexibele onderneming die inspeelt op de wensen van de markt. Ondanks het economische klimaat groeit Speedbooks jaarlijks in omzet en aantal klanten. Speedbooks koppelt met Twinfield via een directe databasekoppeling, is op maat in te richten voor uw eigen bedrijf voor de prijs van standaardsoftware. Zonder lange consultancytrajecten. Onze gebruiksvriendelijke software in combinatie met de bijzondere prijsstelling zal ook binnen uw organisatie zorgen voor aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.speedbooks.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Marcia Raijmakers van Tassenmusem Hendrikje | Museum op 11 april 2013

Voorheen werden alle rapportages maandelijks en per kwartaal handmatig aangemaakt. Een bewerkelijke klus die onnodig veel tijd in beslag nam. Nu worden al deze rapportages automatisch gegenereerd met Speedbooks en hebben we in enkele minuten de rapporten opgesteld. Wij vinden de flexibiliteit van de sjablonen in combinatie met de directe databaseverbinding naar Twinfield een grote pré van Speedbooks. Het bespaart ons veel tijd en ook aanzienlijk veel kosten.

door Martijn Wassink van MKBController op 5 april 2013

MkbController werkt ondermeer met speedbooks om haar clienten te voorzien van maandelijkse management informatie. Het prettige aan speedbooks is dat zij alleen de voorkant van het proces hebben geautomatiseerd, oftewel het gestructureerd verzamelen van de juiste gegevens. Vervolgens kunnen wij zelf bepalen, binnen Excel, wat en hoe wij rapporteren.

door Jeroen Al van Band Transport Europe op 5 april 2013

Wij gebruiken Speedbooks voor het maken van onze maandelijkse rapportages en zijn hier erg tevreden over. Gemakkelijk, snel en geheel naar onze eigen wens. Geen lange opstart trajecten en operationeel in een paar uurtjes. De koppeling met Twinfield was makkelijk en overzichtelijk. Het levert ons maandelijks een aanzienlijke tijdwinst en zijn dan ook tevreden over de werking.