Overige-App

Smartbooqing

Categorie: Scannen & Herkennen

 

De koppeling

Smartbooqing is een doorbraak op het gebied van administraties verwerken voor accountantskantoren en bedrijven. Het breekt met de gebruikelijke aanpak waar automatische factuurverwerking betekent dat elke factuur één voor één gecontroleerd en aangevuld moet worden.

Smartbooqing is de eerste dienst die de boekingen niet half verwerkt maar volautomatisch en compleet. Dus alle facturen worden automatisch op regelniveau verwerkt. Dit gebeurt op basis van de items of diensten die gekocht zijn en niet op basis van eenvoudige autocodering. Hierdoor is de verwerking correct en volledig en volstaat een zeer korte controle van de belangrijkste punten. Smartbooqing is natuurlijk volledig geïntegreerd met Twinfield.

Over Smartbooqing

Smartbooqing is de meest geavanceerde oplossing op het gebied van facturen verwerken. Het geavanceerde aan Smartbooqing is dat het de facturen niet half-automatisch verwerkt, maar automatisch op regelniveau en compleet. En daarmee is Smartbooqing uniek in Nederland. Een korte review door de accountant volstaat. Het resultaat is dat Smartbooqing de accountant veel tijd bespaart.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar smartbooqing.com of neem direct contact met ons op.