Gecertificeerde-App

Simplicate

Categorie: CRM, CRM

Simplicate-CRM-software onlineSimplicate-CRM-software onlineSimplicate-CRM-software onlineSimplicate-CRM-software online

De koppeling met Twinfield

Simplicate is online software voor jouw bedrijfsvoering (CRM, Sales, Project Management en Facturatie). Simplicate is eenvoudig in het gebruik en sluit op natuurlijke wijze aan op je bedrijfsprocessen, waardoor het inzicht en overzicht biedt. Beheer je klanten, taken en projecten, registreer eenvoudig uren en offreer en factureer online!

De koppeling:

Met de geïntegreerde koppeling tussen Simplicate en Twinfield worden alle facturen en debiteurgegevens automatisch vanuit Simplicate verstuurd naar en geboekt in de boekhouding van Twinfield. Betalingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Zodra een factuur dus betaald is, verandert de status in Simplicate direct naar “betaald”. Tot die tijd blijft de status “openstaand” en zie je precies hoeveel dagen een factuur open staat. Op deze manier automatiseer je je gehele facturatieproces.

Wanner je gebruiker bent van Simplicate, dan kan je de koppeling eenvoudig (en gratis!) activeren via de instellingen. Heb je nog geen Simplicate account? Ga dan naar de website van Simplicate en vraag een gratis account aan.

Meer weten over deze TwinApp?

Neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Han Wassink van TSR Total Sound Reinforcement op 3 december 2015

Waanzinnig! Werkt goed en de support is fantastisch! Simplicate ga zo door!