Overige-App

SEOshop

Categorie: Webshop

Webshop boekhoudprogrammaWebwinkel boekhoudprogrammaboekhoudprogramma ecommerce

De koppeling
Met de officiële SEOshop - Twinfield module wordt uw webshop gekoppeld met het boekhoudprogramma Twinfield.

De SEOshop - Twinfield extensie ondersteunt het doorsturen van facturen met alle ordergegevens vanuit SEOshop naar Twinfield. Het verstuurt bijvoorbeeld de productnaam, productcode, hoeveelheid en prijs. Maar ook kortingen en verzendadres.

Doordat de SEOshop - Twinfield module optimaal is geautomatiseerd, worden uw administratieve handelingen tot een minimum beperkt. Hierdoor nemen uw administratieve lasten af en kunt u meer tijd besteden aan waar het echt om draait: uw core business.

Omdat Tauros Media bij de doorontwikkeling van de module nauw samenwerkt met Twinfield en de gebruikers van SEOshop, is de kwaliteit van de koppeling te allen tijde gewaarborgd.

Over SEOshop
Met SEOshop kunt u gemakkelijk online uw eigen webwinkel beginnen. U hoeft dus niets te installeren en bent niet afhankelijk van dure programmeurs. SEOshop biedt u de meest uitgebreide oplossing in de markt en juist daarom kozen bedrijven als Philips, Van Gogh Museum, dance4life en Fairphone al eerder voor deze webwinkelsoftware.

SEOshop telt ruim 5.500 klanten in heel Europa en bedient deze markt vanuit haar kantoren in Amsterdam en Frankfurt. Kiest u voor SEOshop, dan bent u verzekerd van een lage total cost of ownership, want zowel hosting als maandelijkse updates zijn inbegrepen in de maandelijkse prijs voor uw pakket. Bovendien is er geen voorinvestering nodig. Daarnaast is uw time to market zeer kort, want u start al een webwinkel in enkele minuten.

Wilt u meer, dan biedt SEOshop een flexibele API waarmee koppelingen tussen uw webwinkel en externe software gelegd kunnen worden. Komt u er even niet uit, dan staat er een customer support medewerker voor u klaar.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.seoshop.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Romeo van der Kuilen van op 7 augustus 2014

Zeer handige app die me veel tijd en geld bespaard. App doet wat die moet doen.