Overige-App

Scan Sys

Categorie: Scannen & Herkennen, Scannen & Herkennen

Scan-Sys-logo-factuur-scannen-software-largeAutomatisch-scannen-software-facturerengeautomatiseerd-factuur-verwerkenFacturen-verwerken-in-twinfield

De koppeling met Twinfield

Scan Sys ontwikkelt intelligente scan en herken software waarmee u uw documentstromen volledig geautomatiseerd kunt verwerken. Kostbare tijd en archiefruimte wordt op deze manier bespaard.

Sinds enkele jaren mogen wij ons marktleider noemen op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking. Inmiddels hebben wij meer dan 1000 financiële implementaties op onze naam staan. Vanwege de flexibiliteit van onze software ImageCapture komt u ons tegen in een groot aantal sectoren waaronder de accountancy sector en financiële administraties in het MKB.

Over ImageCapture
ImageCapture for Invoices is gebruiksvriendelijke scan en herken software voor de geautomatiseerde verwerking van uw inkoop- en verkoopfacturen. De software scant of importeert uw facturen, koppelt deze direct aan de juiste crediteur of debiteur in Twinfield en maakt automatisch een boekingsvoorstel aan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de gegevens uit uw Twinfield administratie(s). Het digitale document wordt opgeslagen en is voortaan altijd digitaal beschikbaar.

Hoe werkt ImageCapture for Invoices?
Facturen die per post binnenkomen worden gescand, facturen die per e-mail, e-invoicing of portal binnenkomen worden ingelezen en staan klaar om te worden verwerkt in ImageCapture.

ImageCapture leest op basis van free form herkenning de factuurgegevens uit en haalt de juiste crediteur of debiteur op uit uw financiële administratie. Hierbij worden niet alleen de kopgegevens van de factuur, maar ook de factuurregels uitgelezen!

De software maakt automatisch een boekingsvoorstel aan dat u zelf naar wens kunt aanpassen. Met behulp van autocoderingsfuncties kunnen artikelcodes, kentekens of andere unieke waarden van de factuur worden uitgelezen en is het mogelijk om naast de juiste grootboekrekening, ook kostenplaatsen en kostendragers op regelniveau mee te nemen in het boekingsvoorstel.

Nadat u akkoord geeft wordt de boeking aangemaakt in uw administratie. Het digitale document kunt u vanuit de boeking bekijken of aan uw cliënten beschikbaar stellen via een accountancy portal.

De voordelen van ImageCapture

  • Geen fouten meer die bij handmatig boeken ontstaan
  • Veel snellere verwerking van facturen
  • Documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
  • Geen papieren archief meer
  • Volledige integratie met Twinfield
  • Vergaande herkenning op regelniveau
  • Wijzigen en aanmaken van crediteurgegevens in ImageCapture
  • Geen limiet op aantal administraties of documenten
  • Verwerken van verkoop- en inkoopfacturen
  • Koppelingen met diverse accountancy portals en financiële systemen

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.scansys.nl of neem direct contact met ons op.

 

Beoordelingen

door Stefan Helder van Van der Veen & Kromhout op 4 mei 2015

Een flexibele scan-en-herken oplossing. Door de herkenning tot op regelniveau kan de inkomende facturenstroom nagenoeg volledig worden geautomatiseerd. Daarnaast is ScanSys een voorbeeldorganisatie om mee samen te werken.

door Bart Vervoordeldonk van CONTOUR Accountants op 26 maart 2015

De kracht van ImageCapture zit in de flexibiliteit bij het verwerken van de facturen. Daarbij denkt Scan Sys actief mee om de processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen voor een juiste verwerking in de Twinfield boekhouding.

door Oscar Hofs van Biemans Accountants BV op 25 maart 2015

Met name het meedenken en opzettten van een proces om de te verwerken financiële documenten zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden is een toegevoegde waarde van de organisatie Scansys.