Overige-App

SalesManager

Categorie: CRM, CRM

CRM, project en ERPVoorraadadministratie softwarefinancieel softwarepakketOnline financieel inzicht

De koppeling

De voordelen van SalesManager Software voor u op een rij:

  • Door onze specialisatie op het gebied van ondersteuning van uw bedrijfskritische Customer Relationship management processen, kunt u de diepte en breedte verwachten van een “best-of-class” applicatie. U zult niet snel tegen de grenzen van de mogelijkheden van SalesManager Software aanlopen
  • Aantoonbare ervaring met verschillende bedrijfsprocessen
  • Eenvoudige, doch krachtige import- en exportfuncties
  • Eenvoudige communicatie met verschillende afdelingen
  • Geschikt voor Business to Business en Business to Consumer
  • Eenvoudige externe communicatie door middel van Portal oplossingen
  • Intuïtief en flexibele oplossing
  • Modulair opgebouwd
  • Ondersteunt als database MicroSoft SQL Server 2000/5/8 en Oracle 9/10i
  • Is leverbaar als client/server en online oplossing

Het moment dat u een in- en/of verkoopfactuur aanmaakt binnen SalesManager, wordt deze automatisch in Twinfield doorgeboekt als journaalpost. Als het aan ons ligt hoeft u ook nooit meer uw debiteurgegevens in zowel Twinfield als SalesManager CRM bij te houden. Voert u in SalesManager CRM een wijziging uit aan uw debiteuren, dan wordt deze in uw financiële administratie doorgevoerd. Uiteraard geldt dit ook voor de crediteurgegevens. Het spreekt voor zich dat u hierdoor geen risico loopt op foute invoer. 
Openstaande posten en omzetgegevens in Twinfield worden voor u zichtbaar gemaakt in SalesManager. Op deze manier heeft u een 360 graden view van uw administratie.

Over Salesmanager
SalesManager Software is een softwarehuis dat gespecialiseerd is in oplossingen voor de Customer Relationship, Time Management en Service Management markt. Het bedrijf is opgericht in 1989. SalesManager heeft meer dan 600 klanten in Europa.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar SalesManager.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Martijn Pennekamp van Bizniz Media | ikwordzzper.nl op 1 mei 2012

Sinds het begin van dit jaar gebruik ik Salesmanager in combinatie met Twinfield boekhouden. De koppeling werkt fantastich en beide systemen werken super met elkaar. De koppeling scheelt mij enorm veel tijd aan boekhouden, ik heb dagelijks inzicht in mijn openstaande debiteuren en hierdoor weet ik precies waar ik sta als ondernemer.

door Bert Pietersen van Pietersen & Zn. op 16 maart 2012

Ik gebruik Salesmanager nu een klein jaar. Het helpt ons bij het verbeteren van de relatie met onze klanten. Doordat het programma slim samenwerkt met Twinfield hebben we niet alleen een goed inzicht in onze klanten, maar kunnen we ook gemakkelijk facturen doorboeken in de administratie. Dit scheelt behoorlijk wat werk, en dus geld. Ik ben erg tevreden!