Overige-App

Realworks

Categorie: CRM

 

De koppeling

De Twinfield-koppeling is beschikbaar voor gebruikers van Realworks Pro en biedt voordeel aan iedereen die de administratie geheel of gedeeltelijk in Realworks voert.

De Twinfield-koppeling verbindt uw gebruikersomgeving in Realworks met uw boekhoudomgeving in Twinfield. Zo kunnen declaraties en overige boekingen in Realworks met één muisklik worden geëxporteerd.

Wanneer alleen het declaratieproces in Realworks plaatsvindt, dan heeft u de mogelijkheid om de betaalstatus van uw declaraties op te vragen in Twinfield. Hierdoor beschikt u in Realworks zowel op klant- als dossierniveau over een actueel overzicht van openstaande declaraties en kunt u vanuit Realworks snel en eenvoudig uw betalingsherinneringen versturen, zodat een volledige klant- en dossierhistorie gewaarborgd blijft.

Over Realworks

Het resultaat van een 2004 opgerichte joint venture tussen de NVM en BaseNet Internet Projects. Leverancier van de meest vooruitstrevende CRM-software voor de makelaardij. Met meer dan 2.000 aangesloten makelaarskantoren bovendien marktleider.

Schaalbaar: Voor kleine en grote organisaties
Door de doordachte opzet van het Realworks-systeem is deze voor ieder kantoor inzetbaar: van klein tot groot en van één kantoor tot multi-office.

Keuzevrijheid & Multichannel Publishing
Een keer invoeren en doen wat u wilt met uw eigen data! Geen dubbele invoer en uw gegevens gaan met één druk op de knop naar Tiara, Funda, uw website. Bovendien heeft Realworks een groot aantal directe koppelingen naar verschillende dienstverleners voor de NVM-makelaars.

Integratie
Door de integratie van relaties en objecten met agendapunten, taken, telefonie, notities, media, e-mails, brieven, responses en uw financiële administratie beschikt u altijd en overal over de volledige relatie- en dossierhistorie. Dat is de totaaloplossing die wij u bieden.

Alle OG soorten
Of u nu woningen, nieuwbouw, Bedrijfs Onroerend Goed, Agrarisch & Landelijk Vastgoed of Vastgoedmanagement doet, Realworks heeft voor u het juiste pakket. En niet alleen invoer, maar vele mooie toepassingen eromheen zoals de Prijs-Marktgrafiek en de Object Prijs Analyse.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar realworks.nl of neem direct contact met ons op.