Overige-App

Raet (voor ondernemers)

Categorie: Salarisadministratie

De koppeling

Kostenbesparing en realisering van groei zijn twee belangrijke thema’s voor het bedrijfsleven. Optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, waaronder HR- en salarisprocessen, zorgt voor de noodzakelijke efficiency, kostenbesparing en tijdwinst. De eerste winst valt te behalen met één oplossing voor al uw HR-behoeftes en -ambities.
De SaaS-oplossing Raet Online verlost u van kosten van het onderhoud aan IT-beheer en zorgt dat u altijd werkt met actuele personeelsgegevens. 

Flexibele ondersteuning
Meer doen met minder mensen, procesoptimalisatie, strategiewijzigingen, het staat hoog op uw agenda. Uw personeels- en salarisadministratie moeten daarom net zo flexibel zijn als uw organisatie. Een volledige cao-ondersteuning neemt uw salarisadministrateur onnodig werk uit handen. En met de online salarisstrook hebben uw medewerkers rechtstreeks toegang tot hun salarisgegevens, terwijl u bespaart op de druk- en verzendkosten.

e-HRM om kosten te besparen
Digitaliseren van de administratie en e-HRM zijn voor u geen doel op zich, maar manieren om efficiency en een kostenbesparing te realiseren. Met webportal Raet Online optimaliseert u HR-processen door invoer bij de bron, niet alleen via pc of laptop, maar ook heel gemakkelijk en snel met de smartphone en tablet. Bijvoorbeeld verlof- en declaratieaanvragen verlopen zo volledig digitaal. Met de online personeelsdossiers bent u bovendien verlost van de papieren opslag

Uw manager optimaal ondersteund
Managers geeft u rechtstreeks toegang tot HR-informatie, zoals het verzuim of verloop op hun afdeling. Zij kunnen de doelstellingen- en beoordelingsgesprekken op een gestructureerde manier vastleggen. Met Raet Online hebben zij zicht op de ontwikkeling van de medewerkers en kunnen ze cursussen inplannen. De voortgang verwerken ze vervolgens heel gemakkelijk digitaal. Ook werving & selectie van nieuw personeel is volledig online af te handelen.

HR-kosten transparant
Uw HR-kosten moeten transparant en inzichtelijk zijn om te kunnen sturen op de administratieve kosten per medewerker. Met Raet Online beschikt u op elk gewenst moment over actuele en overzichtelijke managementrapportages.

Uitbesteden van de salarisadministratie
Het is tevens mogelijk om uw salarisadministratie uit te besteden aan Raet. U bent verzekerd van continuïteit en kunt zich concentreren op uw core business terwijl uw salarisadministratie geruisloos doorloopt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Samenwerking tussen Raet en Twinfield
Door de samenwerking tussen Raet en Twinfield kunt u vergaande efficiencyvoordelen realiseren. Het handmatig boeken van de loonjournaalposten in Twinfield behoort tot het verleden. Zodra de loonverwerking binnen Raet Online is afgerond worden de loonjournaalposten geëxporteerd naar Twinfield. De koppeling tussen Raet en Twinfield gaat via een exportbestand.

Over Raet Personeels- en Salarisadministratie

Raet is een kennisintensieve IT-dienstverlener op het gebied van HR en payroll. Voor ruim 12.500 organisaties verwerkt Raet maandelijks meer dan twee miljoen salarisberekeningen en een miljoen pensioen- en uitkeringsberekeningen. 

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar salarissen.nl of neem direct contact met ons op.