Overige-App

Promidata

Categorie: CRM, ERP

 

De koppeling

Promidata levert twee verschillende softwareproducten: “Promotional Office” – een orderadministratie pakket en “Promotional Content” – een reeds gevulde webshop met meer dan 60.000 promotionele producten. Deze twee producten kunnen naadloos met elkaar worden geïntegreerd tot één krachtige bedrijfsoplossing voor zowel de distributeur als voor de leverancier binnen de promotionele producten branche. Sinds begin 2011 is het ERP pakket “Promotional Office” volledig geïntegreerd met Twinfield.

Promotional Finance is ontwikkeld om als bedrijf op snelle en efficiënte manier de administratie bij te houden en daaruit direct de relevante informatie te kunnen opvragen. Hiervoor hoeven geen verwerkingen en processen uitgevoerd te worden om zo de actuele stand te kunnen bekijken. Evenwel wordt volledig gewaarborgd dat de integriteit van de administratie hierdoor niet wordt aangetast. U heeft de volledige controle over de gegevens en de daaruit voortkomende informatie en rapportages. Promotional Finance werkt volledig geïntegreerd – is één geheel met Promotional Office.

Over Promidata

Promidata is een jong en dynamisch softwarebedrijf dat zich uitsluitend richt op het ontwikkelen en produceren van software specifiek voor de promotionele producten branche in Europa. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche in combinatie met de allernieuwste dot.net ontwikkel technologieën hebben wij de structuur van onze software opnieuw ontworpen en volledig vanaf de grond herschreven. Promidata is marktleider in Nederland en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Spanje en groeit erg snel. Momenteel telt ons team twaalf medewerkers.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.promidata.com of neem direct contact met ons op.