Gecertificeerde-App

ProActive

Categorie: Declaratie, Financiële toepassing

ProActive TwinAppProActive TwinApp

ProActive
Uit onderzoek van DirectResearch blijkt dat 83 procent van de Nederlandse managers zich stoort aan de problemen waar zakelijk declareren voor zorgt. Ze ontvangen onjuiste declaraties waardoor er misverstanden ontstaan. In sommige gevallen worden declaraties met privé-uitgaven verward, wat ook weer tot nodeloze discussies en tijdverlies leidt. Of de nodige informatie ontbreekt: meer dan de helft van de managers ontvangt geregeld declaraties waarvan bijvoorbeeld de bonnen ontbreken.

Het digitaliseren van ‘declareren’ versimpelt het aanmaken en indienen van declaraties voor medewerkers, met als resultaat dat de ongemakken van managers verdwijnen. Daarnaast is met het digitaliseren van declareren het dubbele werk waarbij medewerkers declaraties opstellen en de administratie ze overtypt niet meer aan de orde en hoeft u papieren stukken niet meer te bewaren.

Het werkt als volgt: medewerkers dienen hun declaraties digitaal in via de smartphone, of computer. Tijdens het aanmaken zien zij welke informatie nodig is voor een complete declaratie en kunnen zij de bonnen en andere bewijsstukken direct toevoegen. In het geval van kilometervergoeding, worden de reisafstand en reiskosten automatisch berekend. De volledig ingevulde declaratie gaat automatisch door naar de juiste leidinggevende voor akkoord, tenzij de administratie gebruikmaakt van de extra controlemogelijkheid. Hierna gaan de gegevens automatisch door naar het financiële of salarispakket voor verdere verwerking en worden de declaraties en onderliggende stukken in het digitale archief bewaard.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar ProActive of neem direct contact met ons op.