Overige-App

Pinkweb

Categorie: Portal

 

De koppeling

Pinkweb faciliteert via Cliënt Online de communicatie tussen medewerkers, cliënten, gebruikte software en uitvragende partijen. Dat betekent een efficiëntere inrichting van de werk- en communicatieprocessen.
Met Cliënt Online maakt u gemakkelijker de slag van administreren naar adviseren. U kunt uw aandacht richten op het nog proactiever begeleiden van uw cliënt.

Eén keer inloggen op de Cliënt Online portal is voldoende om direct toegang te krijgen tot de applicaties van Twinfield. Zo kunt u altijd eenvoudig bij uw boekhouding. Met de koppeling kunnen belastingaangiften automatisch uit Twinfield worden ingestuurd op het klantenportaal van de intermediair. Het XBRL-bestand wordt direct gevalideerd en er wordt een helder rapport gecreëerd. Zo ontvangt de cliënt altijd een correct document en is voor de cliënt direct duidelijk welke informatie naar de Belastingdienst zal worden gestuurd. Op het klantenportaal kan de cliënt een digitale akkoordverklaring geven, waarna de aangifte via Digipoort direct online bij de Belastingdienst wordt ingediend. Alle retourmeldingen en mededelingen van de Belastingdienst worden via het klantenportaal doorgegeven aan Twinfield, zodat de intermediair daar altijd de actuele status rondom het document kan volgen.

Over Pinkweb

PinkWeb is de uitvinder van het accountancy klantenportaal Cliënt Online en is hiermee al negen jaar marktleider bij de grootste accountantsorganisaties van Nederland én bij ‘het kantoor op de hoek’. Pink Web Applications B.V. helpt zijn klanten om hun werkprocessen te optimaliseren. Zij werken zo efficiënter en bieden een hoger serviceniveau.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.pinkweb.nl of neem direct contact met ons op.