Gecertificeerde-App

Notarisdossier

Categorie: Juridisch

Notarisdossier-software-logo-headerNotarisdossier-startscherm-softwareFinancieel-overzicht-notarisdossier-softwareDeclaratie-overzicht-notarisdossier

De koppeling met Twinfield

Notarisdossier is software voor moderne en ondernemende notariskantoren. Het is een online oplossing die optimale ondersteuning biedt om efficiënt en klantgericht te werken. Notarisdossier is gebruiksvriendelijk en door de modulaire opzet af te stemmen op de processen van het kantoor. Notarisdossier is bij uitstek geschikt om de communicatie met potentiële en bestaande klanten te ondersteunen. Daarnaast worden alle processen gestroomlijnd en lopen naadloos in elkaar over.

Modules

Notarisdossier bestaat uit een basis die met verschillende modules uit te breiden is. Deze modules zijn in een aantal gevallen los te gebruiken. Zo kan de Offertemodule ingezet worden om snel en overzichtelijk offertes uit te brengen. Met de Relatiebeheermodule worden makkelijk selecties gemaakt uit de bestaande kaartenbak. De Nieuwsbriefmodule zorgt voor het versturen van eigen kantoor nieuwsbrieven. Met het Online Dossier worden cliënten en partijen betrokken bij het proces.

Notarisdossier Pro

Notarisdossier Pro bundelt alle modules om het primaire en het secundaire proces van een notariskantoor te ondersteunen: van Offertes tot Dossiers en Afrekeningen. Hiermee worden de werkzaamheden voor alle notariële rechtsgebieden makkelijk, snel en efficiënt uitgevoerd. Notarisdossier Pro biedt een totaaloplossing voor elk notariskantoor.

Efficiënt en klantgericht werken

Notarisdossier staat voor een andere manier van werken. Flexibel, gebruiksvriendelijk, intuïtief en vooral efficiënt en klantgericht werken. Het klantproces staat in Notarisdossier centraal. De communicatie met de klant wordt maximaal ondersteund. Alle stappen binnen het totale proces van prospect' naar 'klant' naar 'relatie' zijn te managen en te monitoren.

Het klantgericht werken betekent het meenemen van de klant, zowel tijdens een dossiervoering als daaromheen. Offertesjablonen zorgen voor een professioneel en snelle manier van eerste contact leggen met potentiële klanten. E-mailsjablonen helpen om frequent verstuurde berichten met één druk op de knop te verzenden. Met filters in de relatiebeheermodule kunnen makkelijk interessante doelgroepen geselecteerd worden om deze van relevante informatie te voorzien.

In samenwerking met Twinfield

Efficiënt werken betekent veelvoorkomende handelingen slim te automatiseren. De samenwerking met Twinfield betekent een realtime koppeling waarbij gegevens uitgewisseld worden. De combinatie van Twinfield en Notarisdossier zorgt voor minder handmatige handelingen. Dit voorkomt fouten en vertragingen. De dossieradministratie is bijgewerkt op het moment dat de boekhouding is bijgewerkt. De automatische inlezen en verwerken van bankgegevens zorgt voor een soepel dossierproces. Werken met een gestandaardiseerde basis zorgt voor rust in het proces.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar notarisdossier.nl of neem direct contact met ons op.