Overige-App

Newviews

Categorie: Scannen & Herkennen, Scannen & Herkennen

De koppeling

Newviews maakt het makkelijker om boekstukken op uniforme wijze aangeleverd te krijgen en geautomatiseerd te verwerken in Twinfield. Het is het ultieme gereedschap waarmee gebruikers zelf op uniforme en geautomatiseerde wijze –zonder tussenkomst van derden– boekingsdocumenten en gegevensbestanden (o.a. gescande facturen, digitale UBL2 facturen, bankmutaties en Excelsheets) in Twinfield kunnen verwerken.

Newviews is een voorportaal voor Twinfield. De dienst maakt het makkelijker om boekstukken op uniforme wijze aangeleverd te krijgen en geautomatiseerd te verwerken in de boekhouding. Dit betekent dat Newviews voor iedere boekhouding journaalposten, rekeningschema’s en debiteuren/crediteuren gegevens in realtime gesynchroniseerd houdt met Twinfield.

Een Twinfield boekhouding kan binnen 60 seconden door de kantoormedewerker zelf aan Newviews gekoppeld worden. Er kan dan direct van alle functionaliteit gebruik gemaakt worden. Er zijn geen consultants of aanvulllende installatie/configuratie vereist.

Over Newviews
Newviews is een product van BudgetBoekers. BudgetBoekers voert sinds 2006 boekhoudingen voor accountantskantoren vanuit vestigingen in Rotterdam en Pretoria (Zuid-Afrika). Sinds januari 2010 stelt BudgetBoekers haar interne verwerkingsplatform aan klanten beschikbaar onder de naam Newviews. U kunt BudgetBoekers/Newviews bereiken via uw Twinfield accountmanager of direct via onderstaande gegevens.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar newviews.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Mark Kruifhof van Accountantspraktijk Adconed op 18 september 2012

De werking van de programmatuur is heel goed, zoals blijkt uit de beoordelingen van de andere gebruikers. Ik kan dat alleen maar onderschrijven. Maar waarom 5 sterren? De klantgerichtheid van deze partner. Juist als er een probleem is, zie ik de echte kracht van Newviews. Mijn ervaring is dat problemen (en vragen) zeer correct worden opgelost. Bovendien houdt Newviews mij ook altijd op de hoogte van de voortgang. Kortom: een echte 5-sterren-partner.

door Willem Timmers van Bekkers Adviesbureau op 30 augustus 2012

Newviews is een zeer gebruiksvriendelijke applicatie op het gebied van scannen en herkennen. De software zit goed in elkaar, werkt heel praktisch. We zijn heel tevreden met Newviews als partner, onder andere als onderdeel van ons concept MijnAdministratieGeregeld. Ook de ondersteuning is heel goed. Na een lange periode van testen van verschillende software, hebben wij uiteindelijk voor Newviews gekozen.

door Wilco Schellevis van Visser & Visser Accountants op 16 april 2012

Wij ervaren Newviews als een waardevolle partner, die onder andere ons initiatief MKB Coach ondersteunt. We zijn niet alleen tevreden over de oplossing zelf, maar ook blij met de wijze waarop we ons partnership met Newviews en Tim Paaymans kunnen vormgeven. Steeds op zoek naar de beste oplossing voor elkaar!

door Wichard Hendriks van Finovion op 13 april 2012

Binnen onze franchiseformule wordt op de vestigingen nu reeds geruime tijd gewerkt met Newviews. Wij geloven in de toekomst van het geautomatiseerde verwerken van boekstukken. Newviews levert hier een aanzienlijke bijdrage aan. Door het gebruik van NewViews zijn de cliëntadministraties actueler en kunnen we beter de rol van financiële coach voor MKB bedrijven vervullen.

door James van Lancaster Business Services op 3 april 2012

Wij werken sinds 2010 met volle tevredenheid met Newviews. Het programma werkt heel prettig en bespaart de nodige tijd. Facturen worden bijna altidj goed herkend en gekoppeld aan de administratie/GB kaarten. Problemen, die in 99% van de gevallen aan ons lagen, zijn altijd snel and vriendelijk door het Newviews team opgelost. Ik zou Newviews iedereen aanbevelen die op een efficient manier wil werken met Twinfield. Ook \'achteraf\' blijkt Newvies telkens weer handig te zijn voor snelle controle.

door Suzanne van der Toorn van KLEUR! Administratie op 16 april 2012

Newviews is ’n prachtig staaltje automatisering en biedt een enorme efficiëntieslag. Dit geldt zowel voor de wijze van boeken als voor het feit dat de factuur altijd paraat is door de koppeling aan het boekstuk. Bij de doorlopende finetuning van functionaliteit wordt goed geluisterd naar suggesties van gebruikers en de helpdesk reageert snel op vragen. Newviews is een fijne partij om mee samen te werken!

door Karin Gort van KG boekhouding op 2 april 2012

De nieuwe versie van Newviews werkt erg prettig en veel sneller. Het team van Newviews is altijd erg hulpvaardig en de continue verbeteringen geven veel vertrouwen in de toekomst!

door Arne Landeweerd van iPhoneWorld op 2 april 2012

Heel eenvoudig en simpel digitaal facturen verwerken in je boekhouding!

door Bob Jong van Phidra Accountants & Adviseurs op 30 maart 2012

Het werken met Newviews heeft ons kantoor goed geholpen in de verdere automatisering van de werkstromen. Daarbij is de samenwerking met de medewerkers van Newviews prettig en constructief.

door Hein Kievit van KIBO Accountants op 30 maart 2012

Vooruitstrevend, werkzaamheden kunnen gespreid worden over de perioden (geen pieken), klanten online inzicht in boekstukken. Koppeling met Twinfield werkt prima. Gebruik maken van centrale database van Newviews van geverifieerde crediteuren. Prijstechnisch zeer concurrerend t.o.v. andere aanbieders.

door Wilco Laros van Zecuur op 30 maart 2012

Newviews werkt perfect met Twinfield, dit is een combinatie waar wij veel efficiency voordelen mee behalen. Bij het verwerken van documenten in Newviews worden alle stamgegevens uit Twinfield opgehaald en eventueel gesynchroniseerd. Newviews staat altijd open voor verbeteringen en vragen worden snel en goed beantwoord. Met andere woorden Newviews is een prettige partner om mee samen te werken!

door Richard Daalmans van Van Oers Accountancy & Advies op 29 maart 2012

Eenvoud en bedieningsgemak voor eindgebruikers zonder verlies van noodzakelijke functionaliteiten voor accountantskantoren maakt van Newviews een zeer bruikbare tool voor klantontzorging en comfort. De samenwerking met Twinfield verloopt naadloos in elkaar over.

door Jeroen Giezen van To Count On Accountants op 29 maart 2012

Als een van de weinige aanbieders is Newviews echt 100% online. Dat wat Newviews moet doen werkt erg goed en naar onze volle tevredenheid. Daarnaast biedt Newviews een overzichtelijke workflow en een afzonderlijk archief. De single sign on koppeling met Twinfield werkt perfect. De factuur kan rechtstreeks vanaf het boekstuk worden opgeroepen. Zowel opdrachtgevers als collega\'s zijn enthousiast over de functionaliteit en de eenvoud van werken. Daarnaast is de organisatie prettig om mee te werken.

door C. Klop van CijferMeester op 29 maart 2012

We werken nu enige tijd met newviews. Wat een genot. De klant hoeft niet langer langs te komen om zijn boekhouding te brengen. Bovendien is de boekhouding hierdoor veel actueler. tenslotte heb ik ook niet langer discussei over het vermeend wel of niet geleverd hebben van stukken. In combinatie met de bankenkoppeling is de administratie altijd actueel en kan deze als managementinstrument worden gebruikt bij de beheersing van het bedrijf. Idealiter gaan alle klanten in ons kantoor over op OCR met newviews.

door Antoinette Dijkhuizen van 4you op 29 maart 2012

Wij en onze klanten zijn zeer blij met NewViews.

door Michel Boekestijn van Administratiekantoor op 29 maart 2012

Sinds vorig jaar werken wij met volle tevredenheid met Newviews. Het contact met Tim Paymans is goed, je vragen worden altijd netjes beantwoord en opgelost. De laatste update heeft het programma nog makkelijker gemaakt, waardoor we nu nog sneller de facturen kunnen verwerken voor onze klanten. Onze klanten zijn ook erg tevreden, aangezien ze geen mappen meer hoeven te brengen. Het grote voordeel van Newviews komt tot zijn recht bij het maken van de jaarrekening. Vanuit de kolommenbalans (Twinfield) kunnen we elke factuur snel opvragen, indien dit nodig is.

door Gé Peters van FDPlaza op 29 maart 2012

Nwe Versie is buitengewoon prettig om mee te werken en sluit goed aan op onze behoeften.

door Jaap Budding van Digitale Schoenendoos op 30 maart 2012

Newviews is een prima applicatie. Veel gebruiksgemak voor onze clienten. Door de efficiente verwerking van de ingescande bescheiden levert het bovendien een belangrijke kostenbesparing op. Newviews neemt veel geestdodend en tijdrovend werk uit handen. De herkenning en codering scoort bij ons eg hoog. Ca. 90 % van de boekingen is in één keer goed. Belangrijk is, dat de applicatie in ontwikkeling blijft. Newviews luistert goed naar de wensen van de gebruikers en ontwikkelt zelfstandig ook steeds nieuwe features die telkens belangrijke verbeteringen van het product blijken te zijn. Van ons heeft Newviews de 5 sterren dik verdiend.