Gecertificeerde-App

Newbase

Categorie: CRM, CRM

Newbase CRM software

Herkent u dit?

Voor ieder bedrijfsproces heeft u een eigen systeem cq administratie. Uw medewerkers missen het overzicht en houden lijstjes bij in Excel, op papier of vergeten gegevens vast te leggen. Een complete oplossing voor uw administratieve beslommeringen, alles efficiënt in één systeem, kan voor u de oplossing zijn.

Maak kennis met Newbase

Bedrijfssoftware Newbase is de uitbreiding voor ondernemers die online en op het Twinfield-platform hun bedrijfsprocessen willen automatiseren. Van relatiebeheer, tot en met de verkoopopdracht, van projectmanagement, tot en met de service-administratie. Compleet geïntegreerd in één systeem, met alle informatie voor iedereen op ieder gewenst moment en plek inzichtelijk te maken. Newbase is geschikt voor:

  • b2b handelsbedrijven
  • professionele zakelijke dienstverleners

Simpel in gebruik

Om optimaal te profiteren van een goede inrichting van uw bedrijfsprocessen, richten onze implementatieconsultants Newbase zo in dat uw team er simpel en soepel mee kan werken. Daarnaast ervaren klanten van Newbase niet alleen een enorme efficiencywinst doordat alle informatie maar één keer vastgelegd wordt, maar klanten zien ook de kwaliteit van hun dienstverlening toenemen doordat alle data voor iedereen in de organisatie beschikbaar is.

Garantie op succes

Wist u dat Newbase u bovendien een unieke ‘niet goed, geld terug garantie’ biedt? Mocht u niet tevreden zijn over de implementatie van Newbase dan krijgt u niet alleen uw abonnementskosten terug, maar u betaalt ook niet voor de gemaakte implementatie-uren van Newbase. Newbase vertrouwt namelijk op haar software en dienstverlening.

Neem vandaag contact op met een van de medewerkers van Newbase. Bel 020 6111 444 of mail info@newbase.nl

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar newbase.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Joep Witteveen van Chestan BV op 2 april 2012

Samen met een aantal klanten werken wij, in combinatie met Twinfield, tot volle tevredenheid met Newbase. Met name gebruiksgemak, flexibiliteit, veelzijdigheid en prijs/prestatie zijn voor ons de USP\'s om Newbase als vaste partner te hebben voor ERP software. Dit uiteraard in combinatie met Twinfield.