Overige-App

NeeaConsulting

Categorie: CRM


De koppeling

Neeaconsulting.com is Salesforce.com consultant partner sinds 2009 en heeft een grote expertise in Salesforce.com projectimplementatie en app ontwikkeling.

Er zijn vele voorbeelden van succesvolle Salesforce.com implementaties binnen bedrijven van uiteenlopende grootte. Neeaconsulting.com heeft diverse applicaties ontwikkeld om de functionaliteiten van Salesforce.com uit te bouwen, zoals de Twinfield Account Integration voor Salesforce.com.

Neeaconsulting.com ontwikkelt ook uitgebreide factureringsystemen in Salesforce.com geïntegreerd met Twinfield, die op basis van de meest innovatieve cloud computing technologieën Salesforce.com (CRM en Business applicaties) en Twinfield (Financieel en Controlling applicatie) interne processen stroomlijnen en automatiseren.

•           Real-time Account integratie van Salesforce naar Twinfield
•           Ready-to use / simple implementatie
•           Verstuur Customer Accounts naar Twinfield
•           Get real-time informatie in Salesforce over de openstaande posten

Over Neeaconsulting

Wij zijn een IT Consultant die zich bezighoudt met development, implementatie en support van innovatieve cloud oplossingen. Met een groot klantenbestand en veel ervaring in IT, verbindt neeaconsulting.com zich met de grootste spelers op het gebied van technologie om zo onze klanten de meest vooruitstrevende oplossingen te bieden.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.neeaconsulting.com of neem direct contact met ons op.