Overige-App

Make Life Easier

Categorie: Rapportages

De koppeling

De Twinapp zorgt ervoor dat u bijzonder efficiënt en effectief gaat samenstellen met de boekhouding in Twinfield en het samensteldossier, de jaarrekening en de SBR instance in MLE samenstel. Met een eenvoudige wizard in MLE samenstel leest u (via de webservice) de grootboekrekeningen in in MLE. Vervolgens gaat u samenstellen, stelt specificaties op, voert correcties uit en doet herrubriceringen. Bent u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden benieuwd hoe de boeking is opgebouwd? Dan klikt u direct door naar de grootboekkaart in Twinfield en heeft u inzicht in alle boekingsgegevens. Wanneer de samenstelwerkzaamheden gereed zijn, exporteert u met een druk op de knop de correcties vanuit MLE samenstel naar Twinfield met de exportfunctionaliteit. Zo maakt u optimaal gebruik van de Twinapp Twinfield-MLE samenstel. Onderstaand treft u aanvullende informatie over MLE samenstel. 

Samenstellen en rapporteren in één proces
MLE samenstel is ontwikkeld door een team van accountants samen met programmeurs. Dit ziet
u terug in de software. Het bijzondere van de software is dat het maken van het samensteldossier, het (papieren) jaarrekeningrapport en de SBR instance volledig geïntegreerd zijn. De posten in de soft ware zijn, onder de motorkap, gekoppeld aan de XBRL tagging van de
Standaard Business Reporting-taxonomie.

Risicogericht samenstellen
Nadat u uw cijfers eenvoudig heeft geïmporteerd vanuit uw Twinfield administratie kunt u op basis van een efficiënte bedrijfsverkenning, eventueel met inachtneming van de materialiteit, posten belangrijk maken. Zo bouwt u risicogericht aan een klant specifiek samensteldossier en doet u niet teveel en niet te weinig. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van branche specifieke templates. 

 

Over Make Life Easier

Accountancysoftware genoeg, dat is het probleem niet. Maar de perfecte accountancy software konden wij niet vinden. Dan was het dossier weer niet geïntegreerd of liet de regelgeving te wensen over. Dat moet anders, beter, vonden wij van Make Life Easier. Daarom hebben we de perfecte accountancysoftware zelf ontwikkeld. Software waarmee de professional, de accountant, weer zelf mag nadenken. Met MLE samenstel genereert u het samenstel dossier, het jaarrekening rapport, het accountantsrapport en XBRL instances in één geïntegreerd werkproces. De actuele wet- en regelgeving en de kwaliteitshandboeken van belangenverenigingen zijn geïnjecteerd en gepubliceerd in de software.

“Goede software legt zichzelf uit.”
MLE staat voor intuïtieve, gebruiksvriendelijke software die het werk van de controlerende en samenstellende acc ountant gemakkelijker maakt. Onze accountancy software wordt altijd opgebouwd vanuit het primaire proces. Vanuit de levensader van uw organisatie. MLE software is gebaseerd op het veelgebruikte Microsoft Office. Daardoor maakt u zich de applicatie snel en al doende eigen. Zo ontstaat er tijd en ruimte voor het echte klantenwerk. De applicaties zijn gebaseerd op uw bestaande IT-infrastructuur op basis van open standaarden. Make Life Easier levert niet alleen de MLE-applicaties, ze zorgt er ook voor dat de gebruikers ermee werken. Verleiding, gebruiksvriendelijkheid, gemak en het primaire proces staan hierbij centraal. 

Passie, de kernwaarde van MLE
De beste producten ontstaan wanneer er sprake is van Passie. Wij hebben passie voor het accountancy vak en passie voor automatiseringsoplossingen. Zo ontwikkelen wij voor u de perfecte accountancy software. De MLE kernwaarden zijn:
• Passie voor het primaire proces
• Passie voor vakmanschap
• Passie voor eenvoud in infrastructuur 

Dat zijn MLE applicaties: 100% voor de accountant, 100% van de accountant.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.makelifeeasier.nl of neem direct contact met ons op.