Overige-App

Loon Salarissoftware

Categorie: Salaris, Salarisadministratie

Het meest verkochte salarispakket van Nederland
Compleet salarispakket
• In Loon zijn alle regelingen, percentages en premies van de 200 beroepsgroepen ingebouwd
• Met mijn.loondossier.nl zet u de loonstroken, jaaropgaven en andere salarisoverzichten in de cloud voor uw werknemers en werkgevers
• Journaalposten exporteert u direct naar uw boekhoudpakket
• Met de Loon Aangifte-Service verstuurt u moeiteloos uw aangiften loonheffingen

Deskundig Kenniscentrum
Loon Salarissoftware snapt het belang van een goede helpdesk. Verlonen kan soms best lastig zijn. Dan wilt u bij vragen terug kunnen vallen op een deskundig en snel advies. Bij het Loon Kenniscentrum krijgt u dat. Van onze zeventien collega’s werken er acht op het Loon Kenniscentrum. De wachttijden zijn kort. Hooguit een paar uur. En de hulp is uiteraard gratis en onbeperkt.

Voordelig en duidelijk
Er zijn twee versies van Loon:
• LoonBasis (één beroepsgroep):  € 215,- per jaar (2015)
• LoonPro (alle 200 beroepsgroepen): € 421, - per jaar (2015)
Geen verborgen kosten: alles is inbegrepen!
• Updates
• Ondersteuning door ons Kenniscentrum
• Onbeperkt gebruik van mijn.loondossier.nl voor alle verloonde werknemers en werkgevers

Over Loon Salarissoftware
De voorloper van Loon Salarissoftware - RoosRoos Uitgevers B.V. - is opgericht in 1981 door Cor Roos en zijn zoon Marco. Het bedrijf begon als administratiekantoor. In 1986 verscheen de eerste uitgave van de BrutoNetto-gids, waarin loonberekeningen voor de Groothandel werden afgedrukt. De uitgave sloeg aan. In de jaren daarna is het aantal BrutoNetto-gidsen uitgebreid tot veertig variërend van Bakkers, Slagers en Kappers tot Schilders, Stukadoors en Schoonmakers.

In 1993 werd een start gemaakt om deze BrutoNetto-gegevens op diskette te zetten. Vier jaar later werd het pakket uitgebreid met een module waarmee de gebruiker de lonen ook kon opslaan. Zo ontstond de eerste versie van een volwaardig loonprogramma.Het loonprogramma werd steeds belangrijker voor ons. In 1999 besloten we te stoppen met het administratiekantoor en alle tijd en energie te wijden aan de loonproducten.

We zijn met name vanaf 2000 sterk gaan groeien. Sinds 2004 is Loon Salarissoftware zelfs de grootste leverancier van producten waarmee ondernemers deels of geheel hun eigen loonadministratie kunnen voeren. We richten ons volledig op het MKB.

Loon Salarissoftware B.V. is een klein bedrijf uit Landsmeer. Er werken 17 mensen. Samen vormen we een hecht team.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar loon.nl of neem direct contact met ons op.