Overige-App

Loket.nl (voor accountants)

Categorie: Salaris

 

 

De koppeling

Loket.nl helpt accountantskantoren hun dienstverlening op het gebied van salaris en personeel naar een volgend niveau te brengen middels onder andere een volledig webbased applicatie.

Accountantskantoren die kiezen voor loket.nl kiezen voor een andere manier van werken. Deze nieuwe manier van werken bestaat vooral uit een flexibel in te regelen online samenwerking met uw werkgevers.

Accountantskantoren en salarisverwerkers die op een juiste wijze gebruik maken van loket.nl noemen als belangrijkste voordelen:
-        Sterke efficiencyverbetering;
-        Goede mogelijkheid om meer en kwalitatieve adviesuren te genereren;
-        Verhoging van de klanttevredenheid

De samenwerking tussen Loket.nl en Twinfield helpt u en uw klanten met een nog verder gaande efficiency. Dankzij de koppeling tussen beide applicaties kunnen de loonjournaalposten vanuit loket.nl volautomatisch doorgezet worden naar Twinfield.

Over Loket.nl

Sinds 1965 verricht moederbedrijf Van Spaendonck Services BV diensten op het terrein van de salaris- en personeelsadministratie in de breedste zin van het woord, van serviceverwerking tot het detacheren van salarisadministrateurs en het adviseren omtrent arbeidsvoorwaarden. De software voor de uitvoering van deze diensten wordt in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden. Van Spaendonck Services heeft hierdoor veel ervaring opgebouwd in dienstverlening op het gebied van salaris- en personeelsadministraties en verzekeringsadministraties. De bundeling van kennis op het gebied van personeels- en salarisadministratie, verzekeringsadministraties, verzekerbare arbeidsvoorwaarden en financiële planning heeft geresulteerd in Loket.nl.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar loket.nl of neem direct contact met ons op.