Gecertificeerde-App

Legalsense

Categorie: Juridisch

De koppeling

Legalsense biedt een volledige koppeling met Twinfield voor (advocaten)kantoren die een volwassen praktijkmanagement pakket willen combineren met de uitgebreide administratie mogelijkheden van Twinfield. Legalsense blinkt uit in gebruiksgemak en wordt gekenmerkt door een overzichtelijke en heldere opmaak.

Het bijhouden van uren (tijdsregistratie) en het facturatieproces is in Legalsense snel en eenvoudig te doen. In Legalsense ingevoerde cliënten, dossiers en crediteuren worden automatisch ook in Twinfield aangemaakt. Definitieve facturen worden als verkoopfactuur in Twinfield geboekt en verschotten worden als inkoopfactuur in Twinfield ingevoerd. De betaalstatus van facturen wordt uit Twinfield naar Legalsense overgezet zodat iedereen op de hoogte blijft van betalingen.

De koppeling tussen Legalsense en Twinfield verloopt geheel automatisch, u hoeft zelf geen actie te ondernemen om altijd de meest recente gegevens in uw boekhouding te hebben.

Uw accountant of boekhouder kan gebruik maken van de krachtige online boekhoudsoftware van Twinfield, terwijl uw juristen het gemak ervaren van praktijkmanagement software die specifiek voor de juridische markt ontwikkeld werd.

Over LegalsenseLegalsense is specialist in praktijkmanagement software voor advocaten: tijd schrijven, cliënten- en dossierbeheer, declareren en rapportages. In samenwerking met andere online specialisten wordt een geïntegreerde oplossing geboden.
Vanaf het begin is Legalsense ontwikkeld vanuit de visie dat alles overal en altijd beschikbaar moet zijn op een eenvoudige manier. Het resultaat is een volwassen praktijkmanagement pakket met een hoge mate van gebruiksgemak. Met Legalsense wordt zowel een kostenbesparing als efficiencyslag behaald.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar legalsense.nl of neem direct contact met ons op.