Overige-App

Kleos

Categorie: Juridisch

Kleos-advocaat-software-online-largeKleos mobiel ipad software voor advocatenMakkelijk-online-dossierbeheer-met-KleosKleos-bestanden-exporteren-naar-TwinfieldKleos-bestanden-importeren-binnen-Twinfield

De koppeling met Twinfield

Het snelstgroeiende online softwarepakket voor advocaten

Alle Kleos gebruikers hebben toegang tot de koppeling met Twinfield. Hiermee kunnen verkoopboekingen uit Kleos eenvoudig geïmporteerd worden in de boekhoudomgeving van Twinfield. Dit voorkomt dubbele invoer en onnodige fouten in de verschillende systemen. Er kan zo efficiënter worden gewerkt.

Tip! De volgende fase is de volledige integratie tussen Kleos en Twinfield. Deze staat gepland voor najaar 2016. Hiermee worden gegevens tussen Kleos en Twinfield volledig geautomatiseerd uitgewisseld.

Over Kleos van Wolters Kluwer

Het softwarepakket Kleos van Wolters  Kluwer is het meest geavanceerde Nederlandstalige online dossierbeheerprogramma, afgestemd op de juridische praktijk. Met meer dan 9.000 gebruikers in Europa, is Kleos uitgegroeid tot het snelstgroeiende online softwarepakket voor advocaten.  De software wordt vooral gebruikt door kleine advocatenkantoren, maar is ook zeer geschikt voor middelgrote kantoren, die veilig, flexibel en online willen werken. Naast de administratie van de dossiers en relaties kan de advocaat met Kleos ook zijn correspondentie, uren, declaraties en financiën beheren. De vergaande Outlook-koppeling zorgt voor een perfecte integratie met de e-mail, taken en agenda.

Kleos is een online applicatie, waarbij de data veilig op een server van Wolters Kluwer worden opgeslagen en de programmatuur op de computer van de gebruiker wordt geïnstalleerd. De software is eenvoudig zelf te downloaden en te installeren. Nieuwe versies en updates vinden automatisch plaats. Er komt geen systeembeheerder aan te pas. Na deze installatie hoeft er niet meer worden omgekeken naar de techniek. Gebruikers kunnen direct aan de slag. Ook via mobiel is Kleos beschikbaar met de gratis apps voor smartphone en tablets (zowel Apple als Android).

Mede door de vertrouwde Windowsinterface en de eenvoud in gebruik, is Kleos als volledig geïntegreerde totaalpakket een must voor iedere moderne advocaat. Een extra voordeel ten   opzichte van vele andere pakketten, is dat Kleos in eigen beheer door een zeer omvangrijk team wordt doorontwikkeld. Daar hoort ook een goede en persoonlijke service bij. Voor vragen staat er altijd een professioneel supportteam klaar en een toegewezen accountmanager als contactpersoon.

Met Kleos heeft u meer tijd voor resultaat!

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar Kleos.nl of neem direct contact met ons op.