Overige-App

Infine Software

Categorie: Rapportages

Infine JaarrekeningInfine rapportage software

De koppeling

Infine Software ontwikkelt software voor de accountancy branche. Onze producten zijn gericht op het opstellen van financiële rapportages en de organisatie van accountants- en administratiekantoren.

Over Infine

Infine combineert haar jarenlange werkervaring binnen de accountancy met een gedegen kennis van financiële automatisering. Onze software en onze dienstverlening sluiten goed aan bij uw dagelijkse praktijk.  Wij bieden een rapportgenerator voor het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages, te combineren met werkprogramma's of het volledige samensteldossier. Verder leveren wij software voor relatiebeheer (CRM), digitaal dossier, urenregistratie, facturering en activabeheer.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar infine.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Mischa Spruit van Administratiekantoor De Basis op 29 september 2014

Wij gebruiken Infine o.a. voor het maken van onze (SBR) rapportages en zijn hier erg tevreden over. Gebaseerd op Excel en dus gemakkelijk, snel en geheel naar eigen wens in te richten. Hierbij draait alles om standaardisatie. De directe koppeling met Twinfield is zeer eenvoudig en levert ons aanzienlijke tijdwinst op. Hierdoor zijn wij dan ook zeer tevreden over het pakket.