Overige-App

Heeros

Categorie: Financiële toepassing, Scannen & Herkennen

IDENTA
Het Heeros Servicecenter digitaliseert facturen voor haar klanten met de zelfontwikkelde scan en herkensoftware IDENTA. Klanten hoeven dus niet zelf de facturen te digitaliseren. Na digitalisering kunnen de facturen met de workflow applicatie Circula verder worden verwerkt.

CIRCULA
Met deze workflow applicatie kan het proces van het ontvangen, boeken en goedkeuren van inkoopfacturen worden geautomatiseerd. Facturen die door leveranciers elektronisch worden verzonden, komen direct in de applicatie voor verdere verwerking. Tevens kunnen automatische boekingsvoorstellen worden gegenereerd. Voor pdf/papieren facturen kunnen enkelvoudige boekingsregels worden aangemaakt, voor elektronische facturen is het ook mogelijk om meervoudige boekingsregels automatisch aan te maken.

Via de webkoppeling met Twinfield kunnen factuur- en boekingsgegevens vanuit Circula eenvoudig worden geïmporteerd in Twinfield.

ADMINA
Na verwerking van facturen in Circula workflow en import naar Twinfield kunnen facturen worden opgeslagen in het e-archief. In het archief kunnen ook andere documenten worden opgeslagen. Door geavanceerde zoekfunctionaliteit zijn facturen en documenten zeer snel terug te vinden. De gearchiveerde factuur kan ook in Twinfield in de boeking worden opgevraagd.

Over Heeros
Heeros Nederland BV is een dochteronderneming van Heeros Systems Oy. Het van origine Finse bedrijf is opgericht in het jaar 2000 en heeft inmiddels ruim 7000 gebruikersorganisaties.
Heeros ontwikkelt cloud oplossingen voor e-Facturatie die de overgang van papieren naar elektronische factuurverwerking mogelijk maken (scan en boek, digitale fiattering, e-facturatie, online archief). Door de verwerking van inkoopfacturen te automatiseren, kunt u als bedrijf efficiënter werken, heeft u beter inzicht in uw uitgaven en kunt u daarbij ook nog eens kosten besparen. In samenwerking met zowel onze business partners als de e-facturatie service providers helpen wij u bij de implementatie van elektronisch factureren.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar Heeros Nederland BV of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Onno Zuidervaart van Staelmeesters op 3 juni 2016

Wij hebben sinds 2014 Heeros bij een aantal klanten geadviseerd en de reacties zijn tot dusver zeer positief