Overige-App

Fysiomanager

Categorie: Zorg

Fysiotherapie software onlineFysiotherapie pakket onlineFysiotherapieprogramma onlineFysiotherapiesysteem onlineFysiotherapie software kopen

De koppeling

Fysiomanager is een vanuit de praktijk ontwikkeld webbased softwarepakket voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, logopedie en alle andere paramedische beroepsgroepen.

Fysiomanager combineert voor u op eenvoudige wijze het EPD met alle diagnostische en therapeutische processen en uw agenda, administratie en declaraties. Door de koppeling met Twinfield worden facturen en debiteuren gesynchroniseerd.

Over Fysiomanager

Fysiomanager is het eerste software totaalsysteem voor fysiotherapeuten dat online werkt. Anders dan andere software pakketten zoals Intramed is Fysiomanager een echte web-based SAAS oplossing en geen remote desktop oplossing. Koppeling met andere webbased omgevingen, zoals Vecozo, Twinfield en expertsystemen zijn daarom geïntegreerd in Fysiomanager. Fysiomanager is klaar voor de koppeling met toekomstige ontwikkelingen zoals het centraal patienten dossier. Dit biedt ongekende mogelijkheden.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar fysiomanager.nl of neem direct contact met ons op.