Overige-App

Financial Reporter

Categorie: Rapportages

De Financial Reporter: snelle en begrijpelijke financiële inzichten voor ondernemers

Grip op uw financiën, geen verassingen.
Als ondernemer wilt u grip hebben op uw organisatie en niet voor financiële verassingen komen te staan. Het liefst zo begrijpelijk en eenvoudig mogelijk én ook nog eens zonder moeite.. Geen probleem, wij hebben de oplossing.

De Financial Reporter is een online managementinformatie tool die administratieve cijfers binnen no-time écht inzichtelijk maakt. De dashboards zorgen ervoor dat u precies weet wat er speelt in ondernemingen en zodoende tijdig kunt anticiperen op ontwikkelingen. Vervelende financiële verrassingen behoren daarmee tot het verleden. U hoeft daarnaast geen financieel specialist te zijn om met de Financial Reporter te kunnen werken.

Voor iedere onderneming
Als ondernemer genereert u met de Financial Reporter diepgaande financiële inzichten op zeer snelle en gemakkelijke wijze. U ziet altijd hoe u hebt gepresteerd, of deze prestaties aan uw verwachtingen voldoen en welke gebieden net even wat meer aandacht verdienen. U checkt hiermee constant het reilen en zeilen van uw onderneming en beschikt over de juiste stuurinformatie.

Unieke oplossing
Verschillende aspecten maken de tool uniek, waaronder de Financial Scorecard. Aan de hand van enkele targets (o.a. omzet, winst, personeelskosten aan het einde van het jaar) checkt u iedere maand of u op de goede weg bent om uw doelen te behalen. Dit is in één oogopslag duidelijk omdat dit wordt weergegeven met rapportcijfers.

Na doorzoomen ziet u de onderliggende indicatoren van de knelpunten en succesfactoren binnen uw onderneming. Om u te helpen deze te verbeteren, worden er zelfs concrete tips gegeven.

Voor meer van onze dashboards, of de toegang tot een demo-omgeving, verwijzen wij u graag door naar onze website: financialreporter.nl

De voordelen van de Financial Reporter

  • Plug & play: koppelt snel met alle administratiepakketten
  • Snel en begrijpelijk: uw financiële situatie helder weergegeven
  • Deel managementinformatie en nodig uw collegae of adviseur uit
  • U hoeft geen financieel expert te zijn om de dashboards te begrijpen
  • Cloud oplossing: overal en altijd inloggen, ook via smartphone en tablet
  • Toegang tot een helpdesk met jarenlange consulting ervaring
  • Altijd de nieuwste versie met automatische updates
  • Speciaal ingebouwde connector met Twinfield voor nog meer gebruiksgemak

Adviseur / accountant?
De Financial Reporter is een ideale tool voor adviseurs binnen of voor organisaties. U houdt als adviseur een vinger aan de pols bij uw klant en houdt de financiële situatie gemakkelijk in de gaten. U speelt direct in op kansen of bedreigingen die u met behulp van de tool waarneemt en behoedt uw klant voor slechte resultaten (of erger). Wat kan uw klant zich nog meer wensen?

Probeer gratis
Ervaar de Financial Reporter nu zelf; 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend. Check hiervoor: www.financialreporter.nl/registreren

Over Planning Company
De mensen van Planning Company hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van financiële processen, managementinformatie, -rapportages en bedrijfsvoering. Deze kennis hebben wij verankerd in slimme oplossingen. Wij nemen u graag mee in ons gedachtegoed; onze jarenlange kennis en ervaring delen wij graag!

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar financialreporter.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door T. Meijer van Ardent Adviseurs en Accountant op 7 november 2014

De Financial Reporter zorgt ervoor dat de ondernemer altijd, op een eenvoudige wijze, inzicht heeft in de administratie en de financiële situatie.