Overige-App

Financial Reporter

Categorie: Rapportages

De Financial Reporter: snelle en begrijpelijke financiële inzichten voor accountants 

Iedere ondernemer wil grip op de zaak hebben en niet voor financiële verrassingen komen te staan. Als accountant kunt u hier een belangrijke bijdrage aan leveren door hen te voorzien van tussentijdse cijfers en totale financiële inzichten. De Financial Reporter voorziet hier eenvoudig en snel in.

Voor minder financieel geschoolde ondernemers, bestuurders en/of directieleden biedt de Financial Reporter speciale dashboards die op begrijpelijke wijze een helder beeld van de financiële situatie geven (o.a. maandelijkse KPI beoordelingen, grafieken, trends en knelpunten). Eindverantwoordelijken krijgen hiermee een begrijpelijk en actueel hulpmiddel in handen om gedegen keuzes te kunnen maken.

Financieel onderlegden, zoals accountant, hebben met de Financial Reporter tevens de mogelijkheid om de diepte in te gaan (mutatieniveau) en te bekijken waar knelpunten in de bedrijfsvoering vandaan komen. Zodoende kunnen accountants – naast maandelijkse tussentijdse cijfers – ook proactieve adviezen geven.

Snelle werking:

De Financial Reporter heeft koppelingen met alle boekhoudpakketten. Iedere maand worden de actuele cijfers met één druk op de knop naar de Financial Reporter geïmporteerd. U heeft zodoende direct toegang tot actuele management dashboards en kunt deze delen met uw klant.

Accountant of adviseur?

Wij hanteren aantrekkelijk maandtarieven voor accountants die de slag willen maken naar een innovatievere dienstverlening. Hiervoor bieden wij speciale accountancy starterspakketten. Meer weten? Wij staan u graag te woord via de telefoon.

De voordelen:

  • Biedt grip en voorkomt financiële verrassingen
  • Begrijpelijk management- en stuurinformatie opstellen
  • Gebruikersgemak: eenvoud in gebruik, intuïtief en snel
  • Uitermate geschikt voor MKB-ondernemingen, maar ook voor grote (non-profit) organisaties

Over Planning Company

De mensen van Planning Company hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van financiële processen, managementinformatie, -rapportages en bedrijfsvoering. Deze kennis en expertise verankeren wij sinds 2006 in slimme IT-oplossingen.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar financialreporter.nl of neem direct contact met ons op.