Overige-App

Ezora MKB

Categorie: Rapportages

De koppeling

Met het ondernemersdashboard van Twinapps Partner Ezora kunnen bedrijven hun (financiële) kpi’s registreren en analyseren op basis van informatie vanuit Twinfield. Ezora geeft niet alleen mooie ‘plaatjes’, het is een compleet platform waarmee (financiële) informatie op een gecontroleerde wijze wordt gedistribueerd naar alle interne en/of externe partijen. Alle gebruikers zien dus de laatste correcte informatie, die relevant is voor hun!

Wat kun je o.a. met Ezora:

  • Combineer operationele kpi’s met financiële informatie, bijvoorbeeld omzet per medewerker
  • Volg trends door werkelijke waarden te vergelijken met data van vorig jaar en/of budgetten
  • Haal gerelateerde gescande brondocumenten op direct vanuit de rapportages. Ezora ondersteund meerdere scan en herken partners.
  • Creëer inzicht in toekomstige resultaten op basis van verschillende scenario’s
  • Vergelijk kostenplaatsen met elkaar
  • Analyseer geconsolideerde cijfers van meerdere administraties en / of kostenplaatsen
  • Met de ingebouwde notitie functie kunt u informatie opslaan en delen met de andere Ezora gebruikers

U heeft al een eigen Ezora MKB omgeving met onbeperkt aantal gebruikers en KPI’s vanaf €50 per maand. Voor meer informatie kunt u zich aanmelden voor een webinar of u kunt natuurlijk direct contact opnemen via sales@ezora.com of telefoon: 010 - 8920215.

Over Ezora

Ezora helpt organisaties om de juiste beslissingen te nemen sinds 2008. Ons managementteam brengt veel ervaring samen, die is opgedaan in leidinggevende multinationals in de financiële, technologie en toeristische sector. Wij begrijpen de behoeften en uitdagingen van onze klanten en hebben als doelstelling om onze oplossingen constant te blijven verbeteren zodat onze klanten succesvol kunnen zijn in deze economisch uitdagende tijd.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar ezora.com of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Wilco Schellevis van Visser & Visser Accountants op 16 april 2012

Ezora is voor ons één van de meest beeldbepalende elementen van ons initiatief MKB Coach. Ezora levert de techniek waarmee wij onze totaaloplossing van ontzorgen en coachen nog beter vorm kunnen geven. We waarderen de samenwerking die we rond onze initiatieven met Ezora hebben.