Overige-App

Ezora Acc

Categorie: Rapportages

 

financiële rapportage softwareJaarrekening rapportageKPI dashboard financieelManagement dashboard overzichtfinancieel management dashboardFinancieel overzicht

De koppeling

Met het ondernemersdashboard van Twinapps Partner Ezora kunnen bedrijven hun (financiële) kpi’s registreren en analyseren op basis van informatie vanuit Twinfield. Ezora geeft niet alleen mooie ‘plaatjes’; het is een compleet platform waarmee (financiële) informatie op een gecontroleerde wijze wordt gedistribueerd naar alle interne en/of externe partijen. Alle gebruikers zien dus de laatste correcte informatie, die voor hen relevant is!

Wat kun je o.a. met Ezora:

• Combineer operationele kpi’s met financiële informatie, bijvoorbeeld omzet per medewerker
• Volg trends door werkelijke waarden te vergelijken met data van vorig jaar en/of budgetten
• Haal gerelateerde gescande brondocumenten op direct vanuit de rapportages. Ezora ondersteund meerdere scan en herken partners.
• Creëer inzicht in toekomstige resultaten op basis van verschillende scenario’s
• Vergelijk kostenplaatsen met elkaar
• Analyseer geconsolideerde cijfers van meerdere administraties en / of kostenplaatsen
• Met de ingebouwde notities kunt u uw klanten pro-actief adviseren
• De procesbeheer functie geeft u volledige controle over de distributie van rapportages per periode. De klant ziet dus alleen die informatie die door u vrijgegeven is (optioneel).

Accountants kunnen de Ezora dienst al aanbieden aan hun klanten voor €12 per maand. In plaats van tijd de besteden aan het bouwen van rapportages in spreadsheets kunt u nu deze tijd besteden aan klant advisering en bijsturing.
Voor meer informatie kunt u zich aanmelden voor een webinar of u kunt natuurlijk direct contact opnemen via sales@ezora.com of telefoon: 010 - 8920215.

Over Ezora

Ezora helpt organisaties om de juiste beslissingen te nemen sinds 2008. Ons managementteam brengt veel ervaring samen, die is opgedaan in leidinggevende multinationals in de financiële, technologie en toeristische sector. Wij begrijpen de behoeften en uitdagingen van onze klanten en hebben als doelstelling om onze oplossingen constant te blijven verbeteren zodat onze klanten succesvol kunnen zijn in deze economisch uitdagende tijd.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar ezora.com of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Dennis Klasen van Van Oers Accountancy & Advies op 22 augustus 2012

Wij gebruiken Ezora als management rapportage tool voor onze klanten. Met name de grafische weergave van financiële informatie geeft een duidelijk inzicht en oogt biizonder professioneel.

door Roel Driessen van Drie Essen op 21 augustus 2012

Ezora biedt ons een ideaal overzicht van de financiële situatie binnen onze BV\'s. Het is gemakkelijk in te richten en brengt alle informatie uit Twinfield snel en overzichtelijk in beeld.