Overige-App

Expansion

Categorie: Scannen & Herkennen, Scannen & Herkennen

 

De koppeling

Met Xtendis van Expansion kunnen in- en verkoopfacturen automatisch worden ingevoerd in Twinfield. Het gebruik van Xtendis leidt tot een enorme reductie van arbeidstijd en een kwalitatieve verbetering van het administratieve proces.

Nadat de gegevens zijn ingevoerd in Twinfield, worden de facturen automatisch gearchiveerd. Bij het archiveren worden het factuurnummer, de crediteur, het grootboek, de factuurdatum, etc. als zoeksleutels meegegeven. In Xtendis gearchiveerde facturen kunnen direct vanuit Twinfield door iedere geautoriseerde gebruiker geraadpleegd worden.
Expansion biedt Xtendis als Software as a Service (SaaS). Dit betekent dat het complete systeem via Internet gebruikt kan worden. Voor het gebruik van deze service wordt per verwerkte factuur een bedrag in rekening gebracht.

Over Expansion

Expansion zorgt al sinds 1988 voor een optimale toegankelijkheid van documenten binnen een grote verscheidenheid aan organisaties. Dit doen wij door het leveren van producten en diensten die invulling geven aan onze (toekomst)visie “Ieder document direct beschikbaar”. Zo implementeren wij ons standaardproduct Xtendis en SharePoint voor uiteenlopende toepassingen op het gebied van digitale archivering en document management. Daarnaast bieden wij diensten die variëren van het ondersteunen van Xtendis tot het verzorgen van uw complete online digitale archief.

Bekijk de video over de koppeling Expansion - Twinfield

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar expansion.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door G.H. Lodder van Lodder Keukens BV op 2 juli 2012

Een geweldige uitvinding kosten-en tijdbesparing voor de boekhouding met name de koppeling aan Twinfield.

door Omar Borrini van Sorgenia op 3 juli 2012

Expansion software is working fine so far

door Frank Reijenga van RemetzCar op 28 juni 2012

Zeer effectieve app die veel tijd bespaart. Gebruiksvriendelijk en snel in het gebruik. Een aanrader voor iedereen die zo min mogelijk tijd aan het boekhouden wil besteden.