Overige-App

eMerus HR

Categorie: Salaris, Salarisadministratie

 

De koppeling

HR-today voor moderne werkgevers en administratiekantoren waarbij alle loonjournaalposten automatisch in Twinfield worden geboekt.

HR-2day is opgebouwd rondom een digitaal dossier zodat je alles altijd bij de hand hebt. Omdat HR-2day volledig internet is, kunnen klanten hun eigen mutaties invoeren en alle gegevens en rapporten inzien. Altijd en overal. De meest voorkomende CAO’s zijn standaard ingeregeld. Maar uiteraard kan je altijd klantspecifiek inrichten of afwijken.

Op eenvoudige wijze verstuur je met HR-2day online de loonstroken en regel je de loonaangifte, betalingsopdrachten en journaalposten. Natuurlijk is HR-2day voorzien van een behulpzame salariscockpit zodat je de status van al je klanten in een oogopslag kunt zien. En zo heeft HR-2day nog veel meer makkelijke geautomatiseerde processen. Zodat het administreren van je klanten veel minder tijd kost. Daardoor kan het niet alleen veel goedkoper, maar houd je ook tijd over voor het bieden van meer toegevoegde waarde.

Over eMerus

eMerus bestaat uit de samentrekking van de Latijnse woorden ex (of e) en merus en betekent daarmee zoveel als: "ontstaan uit het doorzichtige, het zuivere, het onvervalste". En dat geeft wat ons betreft mooi aan waar wij vandaan komen. De oprichters van eMerus hebben samen vele tientallen jaren ervaring bij een diversiteit aan HR-dienstverleners. De laatste jaren hebben ze Randstad HR Solutions vormgegeven. Na de verkoop van de verschillende bedrijfsonderdelen van Randstad HR Solutions zijn zij eMerus gestart vanuit de overtuiging dat er een grote behoefte is aan een transparante, eerlijke dienstverlener met een hoge toegevoegde waarde.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar emerus.nl of neem direct contact met ons op.