Overige-App

Easyflex

Categorie: CRM

 

Easyflex software uitzendbureau Twinfield app

De koppeling

Easyflex is dé software voor de uitzendbranche en is ontwikkeld vanuit de gedachte dat elk vastgelegd gegeven overal beschikbaar moet zijn.

Easyflex verzorgt het onderhoud van alle standaard gegevens. Denk hierbij aan de tabellen voor de postcodes, straten, plaatsen, afstanden, loonbelasting, premies sociale verzekeringen, minimum lonen, UWV gegevens, functies, branches, vaardigheden, opleidingen, CAO schalen, concurrenten en tal van andere tabellen. Easyflex is compleet en kent geen aparte modules. De niet voor jouw organisatie relevante onderdelen kun je eenvoudig uitschakelen.
Easyflex wordt gestart vanuit de webbrowser. Na het inloggen met organisatienaam, gebruikersnaam en wachtwoord via de beveiligde verbinding, kan na authenticatie met Easyflex worden gewerkt. Voor iedere gebruiker kunnen de gebruiksrechten en toegangstijden worden vastgelegd. Uitloggen geschiedt automatisch na afsluiten of indien de toegangstijd is verstreken. Ook wanneer een gebruiker een bepaalde tijd niet actief is geweest wordt automatisch uitgelogd. Deze wachttijd is instelbaar. De gebruiker werkt altijd met de nieuwste versie van de software. Updates hoef je nooit te downloaden en te installeren. Dit proces verloopt automatisch en is binnen enkele seconden afgewikkeld

Waarom Easyflex?
Heb je genoeg van tijdrovende administratieve processen, systemen die niet goed met elkaar communiceren en rondslingerende post-its? Breekt bij de gedachte aan een NEN- controle het zweet je uit? Easyflex biedt je zeer betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke software waar je op kunt vertrouwen. Met Easyflex kies je voor een brede basis met zeer veel mogelijkheden. Dankzij dit stevige fundament kun je eenvoudig sturen op succesbepalende factoren, veel tijd besparen en meer grip krijgen op je processen.

Software
De software van Easyflex is modern, gebruikersvriendelijk en ondersteunt alle bedrijfsprocessen voor flexibele arbeid en personele dienstverlening. Het gebruik van de software is niet locatie gebonden en werkt via een Internetverbinding. Dus ook mobiel via UMTS of GPRS. Easyflex werkt met een PostgreSQL database. Naast de unieke en meer dan complete front- en backoffice beschikt Easyflex standaard over een zeer krachtig matchingsysteem. De interne communicatie wordt met Easyflex structureel ondersteund, waardoor mensen beter werken

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar easyflex.nl of neem direct contact met ons op.