Gecertificeerde-App

e-Order

Categorie: ERP, ERP

e-Order logo large Twinfielde-order ordermanagmentsysteem Twinappe-Order bestelling systeem Twinappe-Order medewerker bestelling Twinapp

De koppeling e-Order

Het online plaatsen van (grote) bestellingen door een klant kan op verschillende manieren en met verschillende systemen worden gedaan. Belangrijk hierbij is dat de product- en prijsinformatie up-to-date is. XS2OS heeft hiervoor een uitstekend ordermanagementsysteem, genaamd e-Order, ontwikkeld.

e-Order biedt de mogelijkheid om een aantal personen binnen de organisatie van uw klant eenvoudig orders te laten plaatsen in het systeem. Deze orders kunt u vervolgens inzien, verwerken en rapporteren. Daarnaast is het ook mogelijk om alle medewerkers van een organisatie een bestelling te laten plaatsen van producten die u vooraf in een voorstel hebt klaar gezet. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om als organisatie die kerstpakketten verkoopt, uw klanten in een bepaalde periode de mogelijkheid te geven de medewerkers in te laten loggen en zelf een kerstpakket te laten kiezen of zelfs te laten samenstellen.

Wat mag u o.m. verwachten van e-Order:
- Eenvoudig in gebruik
- Goed beveiligd
- Diverse soorten orders kunnen aanmaken
- Op basis van historie met voorstellen komen voor uw medewerkers
- Groepsregels
- Medewerkers
- Klanten
- Kant en klare integraties met uw klant, leverancier, relatie
- Eenvoudig te autoriseren
- Simulatie mogelijkheden
- Retourneren mogelijk
- Draagtijden van artikelen registreren

e-Order is dus door ‘slechts’ enkele medewerkers te gebruiken, maar ook door vele duizenden, zoals het geval is bij een project dat XS2OS heeft gerealiseerd voor de belastingdienst/douane.

Door e-order te integreren met de systemen van uw klant en leverancier heeft u de mogelijkheid tot ketenintegratie met als grote voordeel tijdswinst! Daarnaast heeft e-order krachtige rapportage mogelijkheden, zo kunt u onder andere simulaties en voorspellingen maken van orders.

Over XS2OS

XS2OS realiseert krachtige WebApps op basis van het Mendix platform. Hiermee kan XS2OS zeer snel en kostenefficiënt allerhande webapplicaties leveren. XS2OS onderscheidt zich met name als leverancier van de WebApps; LEA, CuBus & e-Order. Maar ook met specifieke klante gerichte WebApps kan XS2OS u helpen.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar xs2os.nl of neem direct contact met ons op.