Overige-App

DocuOnline

Categorie: Scannen & Herkennen, Scannen & Herkennen

DocuOnline large logoDocuOnline facturen automatisch verwerkenDocuOnline daarom digitale factuurverwerkingDocuOnline factuurverwerking inclusief digitaal archiefDocuOnline uw betrouwbare partner

De koppeling

Digitale factuurverwerking via DocuOnline

DocuOnline is specialist op het gebied van digitale factuurverwerking binnen ieder organisatie. Met behulp van geavanceerde software (DocuVerwerker) worden facturen geheel automatisch verwerkt zonder arbeidsintensief proces. U levert facturen digitaal aan, de software scant & herkent en boekt de facturen in uw eigen boekhoudpakket zoals u gewend bent.

Door de innovatieve software van DocuOnline heeft u bijna geen omkijken meer naar uw boekhouding. Na het digitaal aanleveren van in- en verkoopfacturen, worden gegevens automatisch geëxtraheerd en toegewezen aan de juiste velden als debiteur, crediteur, kostenplaats en grootboeknummer. U rest als enige de taak de conceptboeking te controleren en goed te keuren. Geboekte facturen worden vervolgens direct opgeslagen in een gekoppeld digitaal archief en blijven volgens de wettelijke termijn beschikbaar via uw boekhoudpakket.

Voordelen digitale factuurverwerking:
- Tijd- en kostenbesparend
- Transparante administratie
- Integratie met boekhoudpakket (Twinfield & meer)
- Integratie met digitaal archief
- Opslag overige documenten (contracten, etc.)
- Verwerking en opslag volgens wet- en regelgeving
- Administraties delen met klanten (voor accountants, etc.)

Over DocuOnline
DocuOnline is opgericht in 2005 en heeft zich toegespitst op het digitaal verwerken, opslaan en beheren van uiteenlopende documenttypen. Wij zijn gespecialiseerd in digitale factuurverwerking via uw eigen (Twinfield) boekhoudpakket en bieden een digitaal archief om uw facturen en andere documenten online te kunnen beheren. Wij streven ernaar om iedere vorm van informatie digitaal beschikbaar, verwerkbaar en benaderbaar te maken.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.docuonline.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Rolf van DocuOnline op 9 oktober 2014

De koppeling van DocuOnline factuurverwerking met Twinfield vormt een perfecte integratie en bespaart ons veel tijd bij het boekhouden. Wij sturen onze financiële documenten in via scan of e-mail, waarna deze volautomatisch geboekt worden in Twinfield. De facturen zijn altijd en overal opvraagbaar via Twinfield en het digitale archief van DocuOnline, zowel voor ons als onze accountant. De samenwerking met de mensen van DocuOnline verloopt snel en prettig.

door Marieke van Hosting.nl op 7 oktober 2014

DocuOnline biedt een zeer gedegen applicatie om facturen digitaal en automatisch te verwerken. Door de volledige integratie met Twinfield, wordt flink op tijd en kosten bespaart wat betreft de boekhouding. Bovendien worden verwerkte facturen automatisch opgeslagen in een gekoppeld digitaal archief. Hierdoor kunnen facturen direct opgevraagd worden vanuit Twinfield. De applicatie van DocuOnline is altijd stabiel en het is zeer prettig om met de organisatie te werken.