Overige-App

Diesis

Categorie: Maatwerk

 

De koppeling

Door middel van webservices laat Twinfield zich eenvoudig en volledig integreren met bijna elk ander systeem, of koppelen vanuit elke andere applicatie. Begin 2011 zijn Twinfield en Diesis een samenwerking aangegaan om klanten of andere softwareleveranciers (ISV’s) te ondersteunen bij het tot stand brengen van koppelingen met andere systemen.

Door haar ervaring met financiële processen en software biedt Diesis toegevoegde waarde bij zowel de procesmatige en functionele kant van dergelijke koppelingen als het maken van de vertaalslag naar de technische oplossing.

Voorbeelden van andere koppelingen:

  • transacties ophalen uit Twinfield en laden in een budgetteringstool
  • vanuit CRM-systemen aanmaken van nieuwe debiteuren in Twinfield
  • vanuit Twinfield stamgegevens van diverse dimensies naar Excel of Access halen om mutaties door te voeren en terug te schrijven

Over Diesis

Diesis is het adviesbureau dat organisaties adviseert en ondersteunt bij het optimaliseren en beheersen van hun financiële administratie door middel van toepassing van IT. Onze kerncompetenties bevinden zich op het terrein van bedrijfsprocessen, financiële software en business intelligence. De klant en haar financiële functie staat bij ons centraal.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar diesis.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Jan de Vries van Twintest op 3 januari 2013

Uitstekende koppeling, bespaart me veel tijd