Overige-App

Diamond FMS voor accountants

Categorie: Rapportages

De koppeling

Eenvoudig plannen, budgetteren en consolideren.
Diamond FMS vergelijkt de begroting met de realisatie (op maand, kwartaal, halfjaar of jaarbasis) en rekent tevens automatisch het verschil uit. U kunt uw klanten hierdoor proactief informeren over de financiële voortgang.

Consolideren
Normaal kost het consolideren van meerdere administraties veel tijd, maar Diamond FMS maakt consolideren heel eenvoudig. Met de consolidatie module van Diamond FMS kunnen de resultaten van een meerdere entiteiten namelijk gemakkelijk gecombineerd en getotaliseerd worden.

Heldere rapportages
Uw klanten hebben behoefte aan heldere rapportages. Met de rapportgenerator van Diamond FMS kunt u eenvoudig en snel betrouwbare rapportages maken. 

Handige koppeling met Twinfield
Via de koppeling met Twinfield kan Diamond FMS de cijfers uit uw boekhoudpakket inlezen. 
Het overtypen van gegevens is dus niet meer nodig en typefouten worden voorkomen. Het werken met tijdrovende en foutgevoelige spreadsheets behoort met Diamond FMS dus definitief tot het verleden.

De belangrijkste voordelen:

>> snel en betrouwbaar rapporteren:
>> gemakkelijk consolideren
>> efficiënter werken
>> u genereert meer advieswerk
>> eenvoudig plannen en budgetteren
>> gebruiksvriendelijk en veelzijdig
>> lage gebruikerskosten
>> geen instapkosten

Over Diamond FMS

Diamond FMS is een zeer krachtig financieel management systeem. Met Diamond FMS kunt u snel en eenvoudig plannen, budgetteren, consolideren en rapporteren. Veelzijdig en gebruiksvriendelijk: dat typeert Diamond FMS.
Diamond FMS is ontwikkeld door een aantal zeer ervaren financiële experts. 
Professionals die al hun ervaring en kennis hebben gebruikt om een state of the art financieel management systeem te bouwen. 

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.diamondfms.com of neem direct contact met ons op.