Overige-App

Diamond FMS voor ondernemers

Categorie: Rapportages

De koppeling

Eenvoudig plannen, budgetteren en consolideren.
Wie een bedrijf runt kan niet zonder een goede budgetplanning. Oftewel een omzetprognose en een indicatie van de directe en indirecte kosten. Of het nu een globale of een zeer gedetailleerde begroting betreft, met Diamond FMS is het opstellen ervan zeer eenvoudig. Het opstellen van een liquiditeitsbegroting behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wilt u de begroting tussentijds bijstellen of plannen met seizoenspatronen? Diamond FMS kan het allemaal!

Inzicht in financiële voorgang
Diamond FMS vergelijkt voor u de begroting met de realisatie (op maand, kwartaal, halfjaar of jaarbasis) en rekent tevens automatisch het verschil uit. Hierdoor kunt u de financiële voortgang van uw bedrijf op de voet volgen en daar waar nodig kunt u tijdig bijsturen.

In één oogopslag alle financiële kengetallen
Bent u ook visueel ingesteld? Diamond FMS beschikt over een financiële cockpit waarin de belangrijkste financiële kengetallen grafisch worden weergegeven. Ontzettend handig, want een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden. 

Zelf professionele rapporten maken
Met Diamond FMS kunt u voortaan zelf rapportages maken. Professionele rapportages die zowel voor in- als extern gebruik (denk aan banken) zeer geschikt zijn. 

Handige koppeling met Twinfield
Via de koppeling met Twinfield kan Diamond FMS de cijfers uit uw boekhoudpakket inlezen. Het overtypen van gegevens is dus niet meer nodig en typefouten worden voorkomen. Het werken met tijdrovende en foutgevoelige spreadsheets behoort met Diamond FMS dus definitief tot het verleden.

De belangrijkste voordelen:

>> In één overzicht de begroting, de realisatie en het verschil
>> Eenvoudig de financiële voortgang monitoren
>> Budgetteren en plannen
>> Zelf financiële management rapportages maken
>> Inzicht in de ontwikkeling van uw liquiditeit
>> gebruiksvriendelijk en veelzijdig
>> lage gebruikerskosten en maandelijks opzegbaar 

Over Diamond FMS
Diamond FMS is een zeer krachtig financieel management systeem. Met Diamond FMS kunt u snel en eenvoudig plannen, budgetteren, consolideren en rapporteren. Veelzijdig en gebruiksvriendelijk: dat typeert Diamond FMS.
Diamond FMS is ontwikkeld door een aantal zeer ervaren financiële experts. 
Professionals die al hun ervaring en kennis hebben gebruikt om een state of the art financieel management systeem te bouwen. 

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.diamondfms.com of neem direct contact met ons op.