Gecertificeerde-App

Desyde Retail

Categorie: ERP, Kassa

Desyde-kassa-in-de-cloudDesyde-Retail-online kassa software

De koppeling

Desyde Retail ontwikkelt twee softwareoplossingen voor retail: Het webbased Point of Sale systeem OctoPOS en het retail ERP systeem StorePro.

OctoPOS
Ontwikkeld voor een tijd waarin informatie online, realtime beschikbaar moet zijn en beheer minimaal. OctoPOS is het webbased kassasysteem in de Cloud, naadloos gekoppeld met Twinfield. De software is altijd via internet beschikbaar, waardoor geen applicatiesoftware en databases op de kassa zelf hoeven te draaien. Een thin-client is voldoende als basis van het kassasysteem. Hierdoor heeft u minder onderhoud en minder beheer en daardoor lagere kosten en toch alle benodigde functionaliteit. OctoPOS is als kasoplossing geschikt voor een breed scale aan omgevingen, zoals de non-food retail, self-service horeca, kringloopwinkels en alle plaatsen waar directe betalingen worden verricht. Door de directe koppeling met Twinfield wordt de kasstroom automatisch verwerkt in de financiële administratie, maar kunnen ook openstaande facturen direct per kas betaald worden. Dit laatste wordt bijvoorbeeld toegepast bij apotheek houdende huisartsen met de speciale toepassing OctoPOS MED. Voor u minder zorgen en werk en meer controle en informatie. Meer informatie over OctoPOS vindt u op www.octopos.nl.

StorePro
Het retail ERP systeem voor de non-food, non-fashion retail, waar integratie tussen clicks en bricks essentieel is. StorePro biedt alle functionaliteit voor het reguliere retail proces, voor zowel push als pull geinitieerde goederenbewegingen, maar ook de afhandeling van individuele klantorders wordt volledig ondersteund. Dus of het nu gaat om batch-gewijze aanvullingen naar een filiaal, of het afhalen van een internetbestelling in een van uw winkels, StorePro is de partner hiervoor.Meer informatie over StorePro vindt u op www.desyderetail.nl.

Over Desyde Retail

Desyde Retail ontwikkelt sinds 2001 softwareoplossingen voor moderne retailers waar integratie van web en winkel belangrijk is, van professioneel 1-winkel bedrijf tot grotere ketens. Centraal staat maximale efficiency in de processen van onze gebruikers en optimale beheersing van de geldstroom, een belangrijke reden voor de samenwerking met Twinfield.

Met veel klanten heeft Desyde Retail een langdurige relatie, mede doordat we snel in kunnen spelen op veranderende marktomstandigheden en vragen van onze klanten. Douwe Egberts, Nebo Foto, BNS Fashion, Foto Verschoore en een groot aantal huisartsen maken gebruik van onze oplossingen. Bij Douwe Egberts worden de activiteiten van de DE Cafe’s ondersteund. In samenwerking met administratiekantoor Ifiac is een complete integratie met Twinfield gerealiseerd, waarin alle financiële stromen samenkomen.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar Desyderetail.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door monique damen van emd op 5 februari 2013

zeer goede oplossing voor kassa en voorraad