Gecertificeerde-App

Curasoft voor paramedici

Categorie: Zorg

De koppeling

Curasoft voor Paramedici is een compleet online software pakket dat specifiek ingericht is voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en overige paramedici. Tevens wordt Curasoft gebruikt binnen VVT-instellingen en reïntegratie bedrijven.

Curasoft is preferent EPD leverancier van Agis/ Achmea en heeft het KNGF Fysio –EPD keurmerk Plus omdat het aan alle kwaliteitseisen voldoet en de therapeut ondersteunt tijdens het werken.

Het EPD is zo opgebouwd dat alle informatie gestructureerd wordt opgeslagen en snel beschikbaar is, volgens de richtlijnen en kwaliteitseisen van uw branchevereniging. Daarnaast behoren agenda en planning, communicatie zowel intern als extern, declareren via VECOZO, versturen ZorgMail berichten, management informatie en online boekhouden van Twinfield tot de standaard mogelijkheden.

Zowel Twinfield als Curasoft zijn gebaseerd op de SaaS-technologie, waardoor gebruikers altijd en overal bij hun bestanden kunnen, real time inzicht hebben in hun financiële status en zelf geen updates of management taken op hun programma’s hoeven uit te voeren.
Door de koppeling tussen beide wordt het verwerken van declaraties en facturen geheel geautomatiseerd en heeft u continu zicht op uw financiële situatie.

Wilt u meer zien? Bekijk de online demo!

Over CurasoftEen professional in de zorgsector is primair verantwoordelijk voor 'het leveren van zorg' en niet voor het bijhouden van een administratie. Aan de andere kant moeten de nodige gegevens worden vastgelegd om goede zorg te kunnen bieden en is het noodzakelijk om verantwoording af te kunnen leggen over de uitgevoerde verrichtingen.
Curasoft combineert beide verantwoordelijkheden optimaal, zodat u meer tijd overhoudt voor de cliënt.Zo zijn behandelplannen, verslaglegging en testresultaten overzichtelijk en compleet. U kunt uw eigen formulieren en brieven maken zoals u die wenst met 1 klik op de knop ingevuld met alle benodigde gegevens. Met Curasoft wordt u door methodisch werken ondersteund op het gebied van richtlijnen, het gebruik van onderzoeken/vragenlijsten en zo kan de kwaliteit van zorg worden verbeterd.Zowel Twinfield als Curasoft zijn gebaseerd op de SaaS-technologie, waardoor gebruikers altijd en overal bij hun bestanden kunnen, real time inzicht hebben in hun financiële status en zelf geen updates of management taken op hun programma’s hoeven uit te voeren.
Door de koppeling tussen beide wordt het verwerken van declaraties en facturen geheel geautomatiseerd en heeft u continu zicht op uw financiële situatie.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.curasoft.nl/paramedici of neem direct contact met ons op.