Overige-App

Curalis

Categorie: CRM, Zorg

 

 

De koppeling

Cura●com van Curalis is een webbased praktijkmanagementsysteem in de breedste zin. Curacom organiseert, standaardiseert en verzorgt de planning van de werkprocessen binnen de dierenkliniek. Op basis van gestructureerd prijsbeleid, managementrapportages en benchmarking wordt inzicht geboden in de bedrijfsvoering tot op elk gewenst niveau.  

Voor het boekhoudkundige gedeelte is vanuit Cura●com een koppeling gebouwd met Twinfield, waardoor een efficiënte verwerking van bankafschriften, BTW-aangiftes en perioderapportages wordt gerealiseerd. Zo wordt met één druk op de knop de kas doorgeboekt naar Twinfield en worden 's nachts de debiteuren vanuit Twinfield automatisch bijgewerkt in Cura●com. Curalis verzorgt het inboeken van de inkoopfacturen in Twinfield die via een pdf-server vanuit de dierenkliniek worden aangeleverd.

Twinfield levert snel en verdiepend inzicht in de financiële aspecten van de bedrijfsvoering voor alle betrokken partijen, dierenarts-eigenaar, accountant en Curalis.

Over Curalis

Curalis (zie www.curalis.nl/dierenarts) is een nieuw bedrijfsmodel voor veterinair Nederland. Een samenwerkingsplatform dat dierenartsen de mogelijkheid biedt zich beter te concentreren op hun vak door taken op het gebied van ondernemerschap en het management van de dierenkliniek deels uit te besteden en deels te versterken door deskundigheid vanuit Curalis. Daarmee voorziet Curalis in een groeiende behoefte binnen een sterk veranderende veterinaire markt. Zo kan de kwaliteit en duurzaamheid van de praktijk versterkt worden en kunnen verliesmakende dierenklinieken weer winstgevend gemaakt worden. 

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar curalis.nl of neem direct contact met ons op.