Overige-App

Comandi Management Dashboards | voor Accountants

Categorie: Financiële toepassing, Rapportages

Comandi Management Dashboards
Juist nu is actie vereist! Uw omzet staat onder druk door toenemende concurrentie en u wilt zich meer toeleggen op advies. Vernieuw uw dienstverlening door klanten doorlopend actueel inzicht en extra toegevoegde waarde te bieden. Met Comandi Management Dashboards helpt u uw klanten écht sturen op cijfers.

Het Comandi Management Dashboard is ideaal als eindproduct richting de klant. Op het moment dat de 'administratie verwerking straat' op orde is kan de dienstverlening geoptimaliseerd worden. Klanten verwachten een pro-actieve accountant die exact weet wat er speelt. Omdat Comandi zowel financiële als als operationele databronnen ontsluit kunnen klanten van klein tot groot voorzien worden van de beste rapportage's: visueel en to-the-point!

Kom vaker in contact, onderscheid u op echte pro-activiteit, monitor de unieke KPI's en zorg er voor dat u onmisbaar wordt bij de klant. Ontzorg de klant, creëer meer inzicht en help met het aanbrengen van de juiste focus. Daar zijn klanten bereid voor te betalen.

Met de private-label krijgt het Comandi Management Dashboard een eigen 'look and feel' wat past bij uw kantoor. Dit zorgt voor een meer professionele uitstraling en binding met de klant. Want het is tenslotte uw management dashboard!

.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar comandi of neem direct contact met ons op.