Overige-App

Coachview

Categorie: CRM

De koppeling

Coachview.net is online software voor uw cursusadministratie. Het ondersteunt uw complete proces rondom de administratie van cursussen, opleidingen, trainingen en seminars en biedt u daarnaast veel stuurinformatie. Coachview.net is speciaal ontwikkeld voor enerzijds cursus-/trainingsbureaus en anderzijds bedrijfsacademies cq. hr-/opleidingsafdelingen. Onze cursusadministratie software gebruikt u via internet, volgens het zogenaamde Software-as-a-Service-principe (SaaS). Concreet betekent dit dat u enkel een internetverbinding nodig heeft en u zich dus niet druk hoeft te maken over hardware en systeembeheer. U hoeft ook niet te investeren in dure softwarelicenties: u betaalt een volledig transparante vergoeding per maand, waarin alles vervat zit. U betaalt dus alleen maar voor hetgeen u daadwerkelijk gebruikt en dit zonder enige verplichting of opzegtermijn!

Over Coachview.net

InnoPhase BV is het gezicht achter Coachview.net. We zijn een software-ontwikkelburo dat door jarenlange ervaring met het product OIS (Opleidings Informatie Systeem) uit is gegroeid tot een van dé specialisten in de markt voor opleidingsadministratie-software.

Naast het product Coachview.net bouwen we als InnoPhase (al dan niet webbased) maatwerksoftware voor aansprekende klanten als DHL, Exel, Betonson en Rijkswaterstaat.

 

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar Coachview.net of neem direct contact met ons op.