Gecertificeerde-App

CMSI

Categorie: Advies / Diensten, Debiteurenbeheer

Online Credit Management van CMSIOnline debiteurenbeheer software

De koppeling
Nieuwe wetgeving, Wet Incasso Kosten, stelt bedrijven in staat om zelf incassokosten te gaan opvoeren bij het verzenden van hun aanmaningen. Deze kosten annex opbrengsten waren voorheen alleen voorbehouden aan incassobureaus/gerechtsdeurwaarders. Deze incassobureaus/gerechtsdeurwaarders scoren gemiddeld 60% na het verzenden van de eerste sommatie. Met onze methode/software stellen wij een bedrijf per direct in staat deze scores nog zelfstandig tot stand te brengen door eerder in het proces, met het logo van een incasso-bureau/gerechtsdeurwaarder, aanmaningen te gaan verzenden.

Door middel van onze huidige licentiepartners o.a. Bosveld, Van Arkel, GGN en BvCM, bent u in staat uw cashflow sterk te verbeteren zonder dat de relatie met uw klanten onnodig onder druk komt te staan. Dit door ondermeer een relationele toonzetting in onze (pre)incasso e-mails/brieven. Hierdoor zal het beoogde resultaat, namelijk afname van het debiteurensaldo en behoud van de relatie, vele malen sneller worden bereikt.

Door middel van een online koppeling tussen uw Twinfield Administratie(s) en onze Credit Management oplossing worden de door u geselecteerde openstaande facturen, waar uw primaire debiteurenproces geen resultaat op heeft behaald, geïmporteerd.

Na de import kunt u eventueel nog facturen/debiteuren verwijderen, waarna het aanmaningsproces met het logo van een incassobureau/gerechtsdeurwaarder wordt gestart.

Betalingen gaan rechtstreeks naar uw bankrekening en disputen worden rechtstreeks bij u gemeld. U bepaald zelf hoeveel handelingen u in het proces wenst uit te voeren, alvorens u, bij geen of onvoldoende resultaat, de zaak alsnog kan overdragen aan het incassobureau/gerechtsdeurwaarder.

Uw Twinfield administratie blijft leidend, en het systeem zoekt automatisch de brief voor de volgende fase van het proces, afhankelijk van de ontwikkelingen in uw administratie.
Voor een demonstratie kunt u geheel vrijblijvend een testopdracht verzenden vanuit onze demo-omgeving, waarbij u bijvoorbeeld naar uw eigen emailadres een pre-incasso brief kunt zenden. De manual legt u alle stappen uit in begrijpelijke taal. Klik op de knop 'Vraag een demo aan'.

Gebruiker: demo
Wachtwoord: demodemo!

Over CMSI
Credit Management Solutions International staat voor een innovatieve methode, filosofie en werkwijze op het gebied van online credit management. Bedrijven kennen traditioneel uitgebreide debiteurenbeheerprocessen, waarbij veelal meerdere handelingen, brieven en/of telefoontjes, worden uitgevoerd. De effectiviteit hiervan neemt per handeling sterk af. Door middel van onze huidige actieve licentiepartners Bosveld, Van Arkel, GGN, BvCM en Juriza, bent u in staat uw cashflow sterk te verbeteren zonder dat de relatie met uw klanten onnodig onder druk komt te staan.
Als u ook volledige controle wilt hebben over uw debiteurenportefeuille en de relatie met uw klant zijn wij uw partner. U bent en blijft dan 'in control'.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.cmsibv.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Martin van Oostvaarders Accountancy b.v. op 27 september 2013

Een geheel nieuwe kijk op debiteurenbewaking. Geheel in eigen hand maar met de druk van incassobureau en de daarbij behorende wettelijke eisen.

door Sasja Hoeve van hoteliers.com op 26 september 2013

Wij gebruiken deze software nu al weer ruim 2 jaar en dit is voor ons de methode om de DSO laag te houden.

door Alet Folkerts van IENS Independent Index BV op 10 april 2013

De import van de debiteurensaldo\'s vanuit Twinfield is eenvoudig. Wat ons erg verbaasd heeft is dat klanten na een brief van GGN wel reageren terwijl op voorgaande herinneringen en aanmaningen totaal niet gereageerd is.