Overige-App

CaseWare

Categorie: Rapportages

De koppeling

Importeert u bij het samenstellen van een jaarrekening handmatig gegevens vanuit Twinfield? Met de uitbreiding van CaseWare Working Papers is dit niet meer nodig. Met één druk op de knop is dit karwei geklaard.

DE FEITEN
Voor de financiële administratie en het samenstellen van de jaarrekening worden verschillende, gespecialiseerde softwarepakketten gebruikt. Het handmatig exporteren van gegevens uit het ene pakket naar het andere is vaak een lastige klus. Niet alleen omdat het tijdrovend is, maar ook omdat de kans op fouten toeneemt.

DE OPLOSSING
De CaseWare Connector Twinfield Financieel lost dit probleem snel en eenvoudig op. Deze toepassing legt een dynamische koppeling tussen uw financiële administratie in Twinfield en de accountancysoftware van CaseWare Working Papers. Het uitwisselen van gegevens gaat daarna bijna vanzelf.

DE PRAKTIJK
De CaseWare Connector Twinfield Financieel wordt direct gestart vanuit CaseWare Working Papers. Met één druk op de knop kunnen grootboekmutaties en/of –saldi tot op detailniveau worden uitgewisseld. De Connector Financieel leest grootboekmutaties en/of –saldi in CaseWare Working Papers. Gegevens worden volledig gesynchroniseerd en de beginbalans klopt.

DE SOFTWARE
De CaseWare Connector
Twinfield Financieel is een uitbreiding op CaseWare Working Papers en werkt vanaf CaseWare Working Papers 2011.

Over Caseware

CaseWare Nederland is de specialist in accountancysoftware. De accountancysoftware kenmerkt zich door vakinhoud, gebruikersvriendelijkheid en optimale integratie met andere software. CaseWare is marktleider in Nederland met duizenden gebruikers in de accountancy.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.caseware.nl of neem direct contact met ons op.