Overige-App

Businessbase

Categorie: CRM, ERP

 

Businessbase

De koppeling

BusinessBase levert een webbased CRM/ERP oplossing die voorziet in een sterke integratie tussen alle bedrijfsonderdelen van een ICT-bedrijf. Met de CRM/ERP-systemen van BusinessBase haalt u méér uit uw klantcontacten. Onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM. U krijgt dus:

  • Continuïteit
  • Stabiliteit
  • Flexibiliteit
  • Schaalbaarheid
  • Betaalbaarheid

BusinessBase heeft voor haar klanten een webservices koppeling gerealiseerd tussen haar Extra/Enterprise modules voor Microsoft Dynamics CRM en Twinfield. Veel ICT, Media, Telecom en Consultancy bedrijven gebruiken de oplossingen van BusinessBase op basis van Microsoft Dynamics CRM voor hun totale operationele bedrijfsvoering van lead tot factuur en van verkoop tot service. Nadat de facturen in Microsoft Dynamics CRM Extra/Enterprise zijn verwerkt worden de journaalposten uitgewisseld met Twinfield. Het saldo van de openstaande posten wordt weer gesynchroniseerd naar Microsoft Dynamics CRM. BusinessBase ondersteunt een journaalposten uitwisseling tussen Microsoft Dynamics CRM Extra/Enterprise en Twinfield voor inkoop, verkoop en voorraadboekingen.

Over Businessbase

BusinessBase is een toonaangevende branchespecialist in het leveren van geïntegreerde online en offline CRM/ERP bedrijfssoftware voor technologie-, media- en telecombedrijven met 10-200 medewerkers. De webbased bedrijfsoplossingen voorzien in een sterke integratie tussen alle bedrijfsonderdelen van een ICT-bedrijf. BusinessBase baseert haar oplossingen op de nieuwste Microsoft technologie (Dynamics) en heeft een succesvolle focus op een dynamische branche. Inmiddels wordt BusinessBase software gebruikt bij meer dan 600 bedrijven.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.businessbase.nl of neem direct contact met ons op.